Straks Shuttel jij ook

Bereid je voor op de CO2-rapportageplicht

Vanaf 1 juli 2024 moeten organisaties met meer dan 100 medewerkers de reizen van hun werknemers verplicht registreren voor de CO2-rapportage. Deze CO2-rapportage omvat alle kilometers per vervoers- en brandstoftype, gespecificeerd voor woon-werk en zakelijke ritten. Dit kan een administratieve uitdaging vormen, maar met Shuttel voldoe je eenvoudig aan de CO2-registratieplicht.

Hoe helpt Shuttel?
Shuttel trein Shuttel metro Shuttel bus Shuttel tram Shuttel fiets Shuttel taxi

Shuttel is de nieuwe manier van reizen. Of beter gezegd manieren. Nieuwe ontwikkelingen vragen om visie, ambitie en passende oplossingen. Dat bieden wij: met één mobiliteitsapp en een handige mobiliteitskaart krijgen medewerkers toegang tot vrijwel alle vormen van mobiliteit, en eventueel thuiswerken. Het is hoog tijd om de mobiliteit van morgen schoner, duurzamer en vooral slimmer vorm te geven. Wij staan klaar om deze uitdaging samen met jullie aan te gaan.

  • Grootste aanbieder van mobiliteitskaarten

    Meer dan 200.000 gebruikers reizen dagelijks met Shuttel

  • Gebruiksvriendelijke app

    Best beoordeelde app voor zakelijke mobiliteit van Nederland

  • Shuttel biedt het antwoord

    Of je nu stuurt op duurzaamheid, hybride werken, kosten of juist vitaliteit

Man met Shuttel mobiliteitsapp

Mobiliteitsoplossing op maat

Sinds 2014 zet Shuttel zich dagelijks in voor de mobiliteit van morgen. Als vooraanstaande aanbieder van mobiliteitskaarten in Nederland bieden wij mobiliteitsoplossingen voor uitdagingen zoals duurzaamheid, hybride werken, verplichte CO2-rapportage, flexibiliteit, kosten en vitaliteit. Hiermee ondersteunen we heel werkend Nederland in hun veranderende mobiliteitsvraagstukken en faciliteren we bij de invulling van het mobiliteitsbeleid.

Zo werkt het
Whitepaper duurzame mobiliteit

Altijd een passende mobiliteitsoplossing

Met Shuttel geef je jullie mobiliteitsbeleid op flexibele en overzichtelijke wijze vorm. Voor start-ups, (grote) MKB-bedrijven, grootzakelijke organisaties tot groeiende giganten en overheden: wij zijn er om jullie mobiliteitsbeleid, efficiënter, duurzamer en vooral gemakkelijker te maken. Ook een toekomstbestendig vergoedingenbeleid is met Shuttel zo geregeld.

Ontdek onze mobiliteitsoplossingen

200,000 gebruikers bij 125+ organisaties

Whitepaper verplichte CO2-rapportage

Aan de slag met de verplichte CO2-rapportage

Vanaf 1 juli 2024 is CO2-rapportage verplicht voor organisaties met meer dan 100 medewerkers. Deze CO2-rapportage omvat alle kilometers per vervoers- en brandstoftype, gespecificeerd voor woon-werk en zakelijke ritten. Een administratieve uitdaging.

Hoe speel je hierop in?
Man met Shuttel App

Laatste ontwikkelingen rondom mobiliteit

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom mobiliteit. Van hybride werken, flexibel mobiliteitsbeleid en reiskostenvergoeding tot verplichte CO2-rapportages. Alle trends en (nieuwe) regelgevingen rondom mobiliteit houden we voor je bij in uitgebreide artikelen, whitepapers en casestudies. Met Shuttel als complete mobiliteitsoplossing ben je klaar voor de toekomst.

Artikelen, whitepapers en casestudies
Nominatie Shuttel

Beste klantbeleving 2022

We hebben fantastisch nieuws: we zijn genomineerd voor een Klantbeleving Award. Onderzoeksbureau Integron reikt ieder jaar de Beleving Awards uit. Shuttel is één van de drie genomineerden voor de Klantbeleving Award 2022 in de categorie professionele en financiële dienstverlening.

Lees meer

Shuttel is voor iedereen

Van start met Shuttel