Straks Shuttel jij ook
Shuttel-trein.png Shuttel-metro.png Shuttel-bus.png Shuttel-tram.png Shuttel-fiets.png Shuttel-taxi.png

Shuttel is de nieuwe manier van reizen. Of beter gezegd manieren. Want met Shuttel kun je al het vervoer combineren. Of afwisselen. Je kiest wat voor jou het beste uitkomt op dat moment. En daar komen elke dag nieuwe mogelijkheden bij. Dus wacht niet langer en stap over.

vrouw-met-Shuttel-app.png

Alle kosten in de hand

Niet alleen werknemers profiteren van Shuttel, ook werkgevers. Een van de voordelen is veel minder administratie en dus minder kosten. Want Shuttel houdt alles automatisch bij op één simpele factuur.

Ontdek alle voordelen
hand-met-Shuttel-kaart01.png

Dag reiskostenvergoeding. Hallo Shuttel

We werken met z’n allen steeds vaker thuis. Het is een van de gevolgen van Corona. Deze nieuwe manier van werken heeft zo z’n voordelen. Zoals meer vrijheid. Maar er zit ook een keerzijde aan. Want per 1 oktober 2021 verdwijnt de vaste reiskostenvergoeding voor bedrijven. Je mag dan als werkgever alleen de reiskosten onbelast vergoeden voor de dagen dat er ook gereisd wordt.

Hoe speel je hierop in?
Shuttel-thuiswerkvergoedingen-groot.png

Vergoeding voor thuiswerken

Ook na corona willen veel medewerkers één tot drie dagen per week thuis blijven werken. Maar hoe geef je een passende vergoeding voor de dagen die je medewerkers thuiswerken of juist naar kantoor gaan?

Mogelijkheden voor thuiswerken

Shuttel is voor iedereen

Download gratis whitepaper

Het coronavirus en de daaropvolgende wijziging in wet- en regelgeving rondom reiskostenvergoeding leidt tot een veranderende mobiliteitsbehoefte. Wat verandert er wettelijk en fiscaal? Hoe kun je zo goed mogelijk inspelen op de nieuwe situatie? Om je op weg te helpen, hebben we de mogelijkheden onderzocht en uitgewerkt in een uitgebreide whitepaper.

Bekijk whitepaper

Van start met Shuttel