Straks Shuttel jij ook
Shuttel trein Shuttel metro Shuttel bus Shuttel tram Shuttel fiets Shuttel taxi

Shuttel is de nieuwe manier van reizen. Of beter gezegd manieren. Want met Shuttel kun je al het vervoer combineren. Of afwisselen. Je kiest wat voor jou het beste uitkomt op dat moment. En daar komen elke dag nieuwe mogelijkheden bij. Dus wacht niet langer en stap over.

Alle kosten in de hand

Alle kosten in de hand

Niet alleen werknemers profiteren van Shuttel, ook werkgevers. Een van de voordelen is veel minder administratie en dus minder kosten. Want Shuttel houdt alles automatisch bij op één simpele factuur.

Ontdek alle voordelen
Man met Shuttel App

Wat verandert er in 2022 voor werkgevers?

We hebben alle nieuwe en aangepaste wetten en regels op het gebied van mobiliteit, reiskosten en thuiswerken voor je op een rij gezet. Sommige veranderingen zijn al ingegaan en anderen worden later dit jaar ingevoerd. Met dit overzicht weet je wat er voor jou verandert en ben je goed voorbereid op wat er komen gaat.

Veranderingen wetgeving 2022
Shuttel thuiswerkvergoedingen

Vergoeding voor thuiswerken

Ook na corona willen veel medewerkers één tot drie dagen per week thuis blijven werken. Maar hoe geef je een passende vergoeding voor de dagen die je medewerkers thuiswerken of juist naar kantoor gaan?

Mogelijkheden voor thuiswerken

Shuttel is voor iedereen

Mobiliteit op Maat

Mobiliteit op maat

Ieder bedrijf is anders en heeft andere mobiliteitsbehoeftes. Met de mobiliteitsscan van Shuttel ontvang je met een paar eenvoudige stappen een gratis advies, met inzichten over kosten, duurzaamheid, vitaliteit en veiligheid. Als grootste aanbieder van mobiliteit, biedt Shuttel oplossingen waarmee je elke kant op kan; volledig afgestemd op jouw organisatie. Mobiliteit op maat dus.

Start gratis mobiliteitsscan

Download gratis whitepaper

Het coronavirus en de daaropvolgende wijziging in wet- en regelgeving rondom reiskostenvergoeding leidt tot een veranderende mobiliteitsbehoefte. Wat verandert er wettelijk en fiscaal? Hoe kun je zo goed mogelijk inspelen op de nieuwe situatie? Om je op weg te helpen, hebben we de mogelijkheden onderzocht en uitgewerkt in een uitgebreide whitepaper.

Bekijk whitepaper

Van start met Shuttel