Straks Shuttel jij ook
Shuttel-trein.png Shuttel-metro.png Shuttel-bus.png Shuttel-tram.png Shuttel-fiets.png Shuttel-taxi.png

Shuttel is de nieuwe manier van reizen. Of beter gezegd manieren. Want met Shuttel kun je al het vervoer combineren. Of afwisselen. Je kiest wat voor jou het beste uitkomt op dat moment. En daar komen elke dag nieuwe mogelijkheden bij. Dus wacht niet langer en stap over.

Alle-kosten-in-de-hand

Alle kosten in de hand

Niet alleen werknemers profiteren van Shuttel, ook werkgevers. Een van de voordelen is veel minder administratie en dus minder kosten. Want Shuttel houdt alles automatisch bij op één simpele factuur.

Ontdek alle voordelen
Hand-met-Shuttel-mobiliteitskaart

Dag reiskostenvergoeding. Hallo Shuttel

We werken met z’n allen steeds vaker thuis. Het is één van de gevolgen van Corona. Deze nieuwe manier van werken heeft zo z’n voordelen. Zoals meer vrijheid. Maar er zit ook een keerzijde aan. Want per 1 januari 2022 is de vaste reiskostenvergoeding voor bedrijven afgeschaft. Je mag als werkgever alleen nog de reiskosten onbelast vergoeden voor de dagen dat er ook gereisd wordt.

Hoe speel je hierop in?
Shuttel-thuiswerkvergoedingen

Vergoeding voor thuiswerken

Ook na corona willen veel medewerkers één tot drie dagen per week thuis blijven werken. Maar hoe geef je een passende vergoeding voor de dagen die je medewerkers thuiswerken of juist naar kantoor gaan?

Mogelijkheden voor thuiswerken

Shuttel is voor iedereen

Mobiliteit-op-maat

Mobiliteit op maat

Ieder bedrijf is anders en heeft andere mobiliteitsbehoeftes. Met de mobiliteitsscan van Shuttel ontvang je met een paar eenvoudige stappen een gratis advies, met inzichten over kosten, duurzaamheid, vitaliteit en veiligheid. Als grootste aanbieder van mobiliteit, biedt Shuttel oplossingen waarmee je elke kant op kan; volledig afgestemd op jouw organisatie. Mobiliteit op maat dus.

Start gratis mobiliteitsscan

Download gratis whitepaper

Het coronavirus en de daaropvolgende wijziging in wet- en regelgeving rondom reiskostenvergoeding leidt tot een veranderende mobiliteitsbehoefte. Wat verandert er wettelijk en fiscaal? Hoe kun je zo goed mogelijk inspelen op de nieuwe situatie? Om je op weg te helpen, hebben we de mogelijkheden onderzocht en uitgewerkt in een uitgebreide whitepaper.

Bekijk whitepaper

Van start met Shuttel