Straks Shuttel jij ook
Shuttel trein Shuttel metro Shuttel bus Shuttel tram Shuttel fiets Shuttel taxi

Shuttel is de nieuwe manier van reizen. Of beter gezegd manieren. Nieuwe ontwikkelingen vragen om visie, ambitie en passende oplossingen. Dat bieden wij: met één mobiliteitsapp en een handige mobiliteitskaart krijgen medewerkers toegang tot vrijwel alle vormen van mobiliteit, en eventueel thuiswerken. Het is hoog tijd om de mobiliteit van morgen schoner, duurzamer en vooral slimmer vorm te geven. Wij staan klaar om deze uitdaging samen met jullie aan te gaan.

  • Grootste aanbieder van mobiliteitskaarten

    Meer dan 170.000 gebruikers reizen dagelijks met Shuttel

  • Gebruiksvriendelijke app

    Best beoordeelde app voor zakelijke mobiliteit van Nederland

  • Shuttel biedt het antwoord

    Of je nu stuurt op duurzaamheid, hybride werken, kosten of juist vitaliteit

Man met Shuttel mobiliteitsapp

Mobiliteitsoplossing op maat

Sinds onze start in 2014 werkt Shuttel elke dag aan de mobiliteit van morgen. Als grootste aanbieder van mobiliteitskaarten in Nederland bieden we een antwoord op diverse mobiliteitsvraagstukken. Of jullie organisatie nu bezig is met duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kosten of juist met vitaliteit. Zo helpen we heel werkend Nederland met eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de constant veranderende mobiliteitsbehoeftes.

Zo werkt het
Whitepaper duurzame mobiliteit

Altijd een passende mobiliteitsoplossing

Met Shuttel geef je jullie mobiliteitsbeleid op flexibele en overzichtelijke wijze vorm. Voor start-ups, (grote) MKB-bedrijven, grootzakelijke organisaties tot groeiende giganten en overheden: wij zijn er om jullie mobiliteitsbeleid, efficiënter, duurzamer en vooral gemakkelijker te maken. Ook een toekomstbestendig vergoedingenbeleid is met Shuttel zo geregeld.

Ontdek onze mobiliteitsoplossingen

170,000 gebruikers bij 125+ organisaties

Whitepaper verplichte CO2-rapportage

Aan de slag met de verplichte CO2-rapportage

Per 1 januari 2024 geldt een verplichte CO2-rapportage voor woon-werk en zakelijke ritten. Het gevolg: administratieve rompslomp van duizenden ritten met de auto, fiets, het OV of deelvervoer. Hoe voldoe je toch aan die CO2-rapportageplicht? Een CO2-manager inhuren? Gelukkig heb je die helemaal niet nodig. Tenminste niet in dienst, maar als dienst!

Hoe speel je hierop in?
Man met Shuttel App

Laatste ontwikkelingen rondom mobiliteit

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom mobiliteit. Van hybride werken, flexibel mobiliteitsbeleid en reiskostenvergoeding tot verplichte CO2-rapportages. Alle trends en (nieuwe) regelgevingen rondom mobiliteit houden we voor je bij in uitgebreide artikelen, whitepapers en casestudies. Met Shuttel als complete mobiliteitsoplossing ben je klaar voor de toekomst.

Artikelen, whitepapers en casestudies
Nominatie Shuttel

Beste klantbeleving 2022

We hebben fantastisch nieuws: we zijn genomineerd voor een Klantbeleving Award. Onderzoeksbureau Integron reikt ieder jaar de Beleving Awards uit. Shuttel is één van de drie genomineerden voor de Klantbeleving Award 2022 in de categorie professionele en financiële dienstverlening.

Lees meer

Shuttel is voor iedereen

Van start met Shuttel