Alle mobiliteit binnen handbereik

Reizen of thuiswerken was nog nooit zo gemakkelijk.  Eén app voor al je vervoer en administratie. Sneller. Slimmer. Simpeler. Shuttelen is de nieuwe manier van werken. Of beter gezegd manieren. Want met de Shuttel App combineer je al je vervoer, registreer je ritten & thuiswerkdagen. Je kiest wat voor jou het beste uitkomt op dat moment. 

Download nu

Shuttel-App-planner.png

Plan je reis

Plan met de reisplanner al je reizen met het OV, fiets en de auto
Met de reisplanner van Shuttel heb je het meest complete reisadvies. Wij tonen direct het meest efficiënte reisadvies, gebaseerd op actuele reisinformatie. Ook maken we gelijk inzichtelijk wat de CO2-uitstoot is van de verschillende reisopties. Op die manier zorgen we ervoor dat je altijd een afgewogen keuze kunt maken van je reis.

Shuttel-App-tracker.png

Track je reis

Track je zakelijke ritten en kilometers makkelijk met je mobiele telefoon
Maak je gebruik van je eigen auto of fiets voor een zakelijke rit en wil je deze rit automatisch registreren voor je kilometeradministratie? Met onze real-time gps tracking zorg je dat al ritten automatisch worden bijgehouden terwijl je rijdt, met de juiste afstand volgens de gereden route. Ben je vergeten je GPS tracker aan te zetten? Geen punt. Je kunt je ritten altijd achteraf handmatig invoeren.

Shuttel-App-mobiliteitsbudget.png

Inzicht in je reiskosten en mobiliteitsbudget

Bekijk je transacties, reiskosten en de actuele status van je mobiliteitsbudget
Bekijk in een overzicht al je reisgegevens- en kosten. Krijg je een mobiliteitsbudget? Je hebt via de Shuttel App altijd een actueel inzicht in hoeveel budget je nog hebt en waar het budget aan besteed is.


Shuttel-App-classificeren.png

Classificeer je reizen

Regel gemakkelijk je administratieve zaken
In de Shuttel App worden al jouw reistransacties inzichtelijk gemaakt. Eenvoudig kunnen deze "geclassificeerd" worden in een zakelijk, woon-werk of privé transactie. Hiermee is de administratie eenvoudig geregeld. Door middel van de persoonlijke instellingen qua locaties en werktijden wordt het merendeel van de transacties automatisch geclassificeerd.

Shuttel-App-thuiswerken.png

Ritregistratie en vergoeding voor thuiswerken

Vergoed je werkgever je gemaakte reiskosten voor woon-werkverkeer of krijg je een thuiswerkvergoeding? Met de Shuttel App is het bijhouden van ritten, kilometers en thuiswerkdagen een fluitje van een cent. Geef in de Shuttel App aan welke dagen je naar je werkplek hebt gereisd of thuis hebt gewerkt en wij verwerken alle gegevens automatisch met je werkgever, zodat je een passende vergoeding ontvangt.

Shuttel thuiswerkvergoedingen

Download direct de gratis Shuttel App

De Shuttel App is beschikbaar in jouw bekende Google Play Store of Apple App Store.