Shuttel reiskostenvergoedingen

Effectief en duurzaam mobiliteitsbeleid

Sta je voor de uitdaging om een mobiliteitsbeleid te ontwikkelen passend bij jullie mobiliteitsdoelstellingen? Wil je mobiliteit op een duurzame, flexibele en vooral slimme manier inrichten? Laat ons je adviseren over mobiliteitsoplossingen die werken.

Hoe helpt Shuttel?

Mobiliteitsadvies en uitvoering mobiliteitsbeleid

Efficiënt en duurzaam reizen met minimale administratie? Dat start met een helder mobiliteitsbeleid. Organiseer de mobiliteit van jullie medewerkers op het gebied van duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kostenoptimalisatie of vitaliteit. Maar speel ook in op veranderende wet- en regelgeving. Van mobiliteitsadvies, implementatie tot continue verbetering; Shuttel ontzorgt rondom mobiliteit. Wij begeleiden en faciliteren MKB en grootzakelijke organisaties bij de uitvoering van hun mobiliteitsbeleid: van analyse en fiscaliteiten tot realisatie en succesvolle implementatie. Wij zijn niet alleen technisch de juiste mobiliteitsaanbieder, maar vooral de juiste sparringpartner om het mobiliteitsbeleid ook daadwerkelijk te laten werken.

Zij gingen je voor

 • Logo ANWB
 • Logo Gazelle
 • Logo Rijksoverheid
 • grey scaled logo-frieslandcampgina.png
 • grey scaled aon.png
 • grey scaled grey scaled logo-gemeente-roosendaal.png
 • Logo Pon
 • Logo Decathlon
 • grey scaled logo-gemeente-den-bosch.png

Jullie uitdagingen, onze expertise

Een mobiliteitsbeleid opzetten is meer dan alleen wat regels op papier zetten. Je denkt bijvoorbeeld na over flexibele reiskostenregelingen, duurzame mobiliteitsbudgetten en nog veel meer. Met één doel: een beleid dat door iedereen wordt gedragen, dat eerlijk is en dat voldoet aan alle fiscale en juridische eisen. Dit kan vragen en onzekerheden oproepen binnen de organisatie. En daarvoor is ons deskundig mobiliteitsadvies precies wat je nodig hebt.Mobiliteitsbeleid in vijf stappen

Net als de beproefde Deming cirkel (plan-do-check-act) zien wij het ontwikkelen van een mobiliteitsbeleid niet als een eenmalige taak. Het is een continue cyclus van verbeteren, afstemmen op veranderende wensen en zorgen dat zowel de werkgever als de medewerkers tevreden zijn. In onze samenwerking staat de mobiliteitsscan centraal. We duiken samen in belangrijke thema's zoals reisgedrag, kostenoverzichten, vitaliteit, duurzaamheid, verplichte CO2-rapportage en bereikbaarheid. Dit diepgaande inzicht vormt de basis om verder te praten over een effectief mobiliteitsplan en -inrichting. Hierbij hanteren de volgende vijf stappen:

Stap 1: De huidige situatie in kaart brengen;
Stap 2: Visie en doelstellingen bepalen;
Stap 3: Het mobiliteitsbeleid opstellen;
Stap 4: Het mobiliteitsbeleid uitvoeren (implementatie);
Stap 5: Evalueren en aanpassen.

Sparringspartner in mobiliteit
Bij Shuttel staan we voor meer dan alleen technische mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een sparringpartner om ervoor te zorgen dat jullie mobiliteitsplan écht werkt. Je kunt ons zien als een adviseur die jullie zowel op aanvraag als proactief van advies voorziet over jullie mobiliteitsbeleid. Uiteraard houden jullie altijd de teugels in handen als eindverantwoordelijke voor het beleid.

Oplossingen op maat
Elke organisatie is uniek. Of je nu prioriteit geeft aan duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kostenbeheersing of vitaliteit, wij hebben voor elke MKB en grootzakelijke organisatie een oplossing op maat. We geloven dat een weldoordachte mobiliteitsdienst kan bijdragen aan blijvende gedragsverandering bij medewerkers. Mobiliteitsoplossingen fungeren als facilitators. Mobiliteitskaarten en mobiliteitsapps zijn fundamenteel, maar de kracht ligt in hoe deze integreren binnen de totale mobiliteitsoplossing. Ze vereenvoudigen de transitie naar flexibele, multimodale mobiliteit. Echt gewoontegedrag doorbreken gaat verder dan nieuwe tools: effectieve gedragsverandering vereist financiële prikkels én open communicatie.Multidisciplinair team
Een nieuw mobiliteitsbeleid kent vele facetten en raakt diverse disciplines binnen een bedrijf. Daarom stellen we een multidisciplinair team samen dat al deze facetten en disciplines integreert in de ontwikkeling van een nieuw beleid. Ons team omvat onder andere een implementatiemanager die zorgt voor een naadloze implementatie, een data-expert voor gedetailleerde inzichten en optimalisaties, medewerkers van de klantenservice om alle vragen en feedback te adresseren en mobiliteitsconsulenten die inzicht bieden in de nieuwste trends en oplossingen. Vanuit hun eigen expertise dragen alle teamleden bij aan een grondige behandeling van jullie mobiliteitsdoelen.

Plan een adviesgesprek

Al jaren is Shuttel de vertrouwde partner voor werkgevers die hun mobiliteitsbeleid willen vernieuwen, aanpassen of transformeren. Met mobiliteitsoplossingen voor meer dan 200.000 gebruikers, weten we wat werkt. Niet voor niets hebben al meer dan 125 grootzakelijke organisaties de keuze gemaakt voor Shuttel. Benieuwd naar de mogelijkheden? We nodigen je graag uit voor een gesprek met een van onze adviseurs, om te bespreken hoe Shuttel kan bijdragen aan de mobiliteitsdoelstellingen van jullie organisatie. Vul hiervoor het formulier onderaan de pagina in.

De voordelen van een effectief mobiliteitsbeleid

 • Stimuleer duurzame vervoersalternatieven
 • Behoud grip op de mobiliteitskosten van jouw medewerkers
 • Geef medewerkers vrijheid in hun reisgedrag
 • Verhoog de tevredenheid van medewerkers
 • Faciliteer hybride werken

Van start met Shuttel