Nieuwe klanten

Shuttel mobiliteitskaart

Inchecken in het OV, gebruik maken van deelvervoer, elektrisch laden of tanken: met de Shuttel mobiliteitskaart kan het allemaal. Door alle mobiliteitsbehoeftes op één handige mobiliteitskaart en mobiliteitsapp te verzamelen, wordt eindeloos combineren mogelijk. Ook kunnen je medewerkers gemakkelijk nieuwe, duurzame vormen van vervoer verkennen.

Zo werkt het
  • Shuttel biedt het antwoord

    Of je nu stuurt op duurzaamheid, hybride werken, kosten of juist vitaliteit

  • Grootste aanbieder van mobiliteitskaarten

    Meer dan 200.000 gebruikers reizen dagelijks met Shuttel

  • Meer mogelijkheden, minder administratie

    Inzetbaar voor zakelijke, woon-werk en privé reizen

gemak-mobiliteitskaart.png

Het gemak van één kaart

Meer mogelijkheden, minder administratie
Inchecken in het OV gaat met Shuttel precies hetzelfde als je gewend bent. Ook hoef je je geen zorgen te maken of er wel saldo op je kaart staat: je Shuttel mobiliteitskaart is altijd opgeladen. Nadat je uit de trein, tram of bus stapt, pak je met hetzelfde gemak een deelauto, -scooter of -fiets van een van onze aangesloten partners.


mobiliteitskaart-voordelen.png

Gemak voor werkgevers

Eén geïntegreerde oplossing voor jullie mobiliteitsbeleid
Met Shuttel heb je de oplossing in handen. We financieren alle transacties van medewerkers voor en zorgen voor de volledige administratieve afhandeling. Medewerkers geven aan met welk doel ze onderweg waren: woon-werk, zakelijk of privé. Wij handelen het verder voor je af. Eén overzichtelijke factuur , met uitgebreide mobiliteitsrapportages.

reismogelijkheden-mobiliteitskaart.png


Reismogelijkheden

Alle mobiliteit binnen handbereik
De reismogelijkheden zijn met Shuttel bijna eindeloos. Door Shuttel te gebruiken geef je het mobiliteitsbeleid bovendien een duurzame boost. Groene vervoersopties worden sneller ontdekt als ze gemakkelijk voorhanden zijn. Door deze mogelijkheden ook financieel aantrekkelijker te maken, behaal je duurzaamheidsdoelen sneller.

Shuttel-App-mobiliteitsbudget.png

Gemak voor medewerkers

Minimale administratie, maximaal gemak
Reizen of thuiswerken was nog nooit zo gemakkelijk. Medewerkers checken eenvoudig in en uit en hoeven nooit meer voor te schieten en declareren. Ze hebben inzicht in hun reiskosten en eventueel mobiliteitsbudget. Ze worden als regisseur van hun mobiliteit tevens gestimuleerd om duurzame keuzes te maken.


Mobiliteitsoplossing die aansluit bij het mobiliteitsbeleid

Ieder bedrijf is anders en heeft andere mobiliteitsbehoeftes. Onze slimme software architectuur is te vergelijken met een Legodoos aan bouwstenen. De wensen en (duurzame) doelstellingen van jullie organisatie bepalen de mobiliteitsinrichting. De Shuttel mobiliteitskaart is ideaal voor medewerkers die veelvuldig gebruikmaken van het openbaar vervoer, parkeren of deelvervoer. De mobiliteitskaart is daarmee een goede aanvulling op de registratiemodule voor rittenregistratie en thuiswerkdagen. De mobiliteitskaart kan tevens gekoppeld worden aan mobiliteitsbudgetten om sturing te geven aan de uitvoering van jullie mobiliteitsbeleid. Ook is het mogelijk om tanken/laden aan te bieden voor de zakelijke rijders.

Van start met Shuttel