Man met Shuttel mobiliteitsapp

Wie is Shuttel?

In de wereld van de mobiliteit is verandering de enige constante factor. Verandering schept kansen. Het spoort ons aan tot innoveren, met oog voor de toekomst van onze planeet en de generaties na ons. Het is hoog tijd om de mobiliteit van morgen schoner, duurzamer en vooral slimmer vorm te geven. Wij staan klaar om hierin te voorzien.

Ontdek de voordelen van Shuttel
  • Grootste aanbieder van mobiliteitskaarten

    Meer dan 200.000 gebruikers reizen dagelijks met Shuttel

  • Gebruiksvriendelijke app

    Best beoordeelde app voor zakelijke mobiliteit van Nederland

  • Mobiliteitsoplossing op maat

    Eén geïntegreerde mobiliteitsoplossing voor jullie mobiliteitsbeleid

Laden en tanken met Shuttel

Onze mobiliteitsoplossingen

Een grote organisatie vraagt om schaalbare mobiliteit: maatwerk dus. Daarom sluiten onze geïntegreerde mobiliteitsoplossingen altijd aan bij jullie mobiliteitsbeleid. Het maakt daarbij niet uit hoe jullie medewerkers reizen. Met Shuttel geef je iedereen de vrijheid om zelf hun werkplek en vervoersmiddel te kiezen. Wij maken het proces eromheen zo makkelijk mogelijk.

BEKIJK ONZE MOBILITEITSOPLOSSINGEN
gemak van de mobiliteitskaart

Laatste ontwikkelingen rondom mobiliteit

Lees onze inspirerende en diepgaande whitepapers over specifieke mobiliteitsonderwerpen: van mobiliteitsbeleid, hybride werken, stimuleren positief reisgedrag tot CO2-rapportage werkgebonden persoonsmobiliteit. Blijf op de hoogte van de laatste mobiliteitstrends en actuele overheidsmaatregelingen. Met Shuttel als complete mobiliteitsoplossing ben je klaar voor de toekomst.

Bekijk alle whitepapers

Van start met Shuttel