Mobiliteitsoplossing-Shuttel.png

Wie is Shuttel?

In de wereld van de mobiliteit is verandering de enige constante factor. Verandering schept kansen. Het spoort ons aan tot innoveren, met oog voor de toekomst van onze planeet en de generaties na ons. Het is hoog tijd om de mobiliteit van morgen schoner, duurzamer en vooral slimmer vorm te geven. Wij staan klaar om hierin te voorzien.

Ontdek de voordelen van Shuttel
  • Grootste aanbieder van mobiliteitskaarten

    Meer dan 150.000 gebruikers reizen dagelijks met Shuttel

  • Gebruiksvriendelijke app

    Best beoordeelde app voor zakelijke mobiliteit van Nederland

  • Mobiliteitsoplossing op maat

    Eén geïntegreerde mobiliteitsoplossing voor jullie mobiliteitsbeleid

Onze mobiliteitsoplossingen

Met Shuttel geef je het mobiliteitsbeleid op flexibele en overzichtelijke wijze vorm. Wij zijn er om jullie mobiliteitsbeleid, efficiënter, duurzamer en vooral gemakkelijker te maken. Het maakt daarbij niet uit of je medewerkers voornamelijk met privé vervoersmiddelen, het OV of deelvervoer reizen. Of een auto van de zaak hebben. Met Shuttel geef je iedereen de vrijheid om zelf hun werkplek en vervoersmiddel te kiezen.

Reiskostenvergoeding thuiswerkvergoeding

Registratiemodule

Registreer thuiswerkdagen, reiskosten voor woon-werkverkeer of zakelijke ritten met eigen vervoer (auto, fiets, scooter) in twee klikken. Alle mobiliteitsadministratie op één plek: snel, overzichtelijk en veilig. Thuiswerkvergoedingen en reiskostenvergoedingen zijn hierdoor eenvoudig geregeld.

Shuttel mobiliteitskaart

Shuttel mobiliteitskaart

Inchecken in het OV, gebruik maken van deelvervoer, elektrisch laden of tanken: met de Shuttel mobiliteitskaart kan het allemaal. Door alle mobiliteitsbehoeftes op één handige mobiliteitskaart en mobiliteitsapp te verzamelen, wordt eindeloos combineren mogelijk.

mobiliteitsbudget

Mobiliteitsbudget

Maak medewerkers regisseur van hun eigen mobiliteit en geef ze alle vrijheid bij het inzetten van hun mobiliteitsbudget. Per maand krijgen zij een bedrag waarmee ze het woon-werkverkeer en zakelijk verkeer betalen. Of kies voor 'betalen naar gebruik' en betaal alleen voor de daadwerkelijke gemaakte kosten van medewerkers.

Tankpas en Laadpas

Tankpas & laadpas

Speciaal voor de zakelijke rijders binnen jullie organisatie bieden we de Shuttel tankpas of laadpas. Dit betekent tanken bij een van de maar liefst 6.000 aangesloten tankstations in Nederland, België en Luxemburg, of optioneel binnen heel Europa. Of voor de elektrische rijders bieden we het grootste laadnetwerk van Europa.

Van start met Shuttel