Nieuwe klanten

De Shuttel mobiliteitspas

De mobiliteitspas van Shuttel is een handige kaart waarmee je toegang hebt tot verschillende vormen van vervoer, zoals het openbaar vervoer, deelauto's en fietsen. Met Shuttel kun jij gemakkelijk en flexibel van A naar B reizen, zonder dat je je druk hoeft te maken over losse kaartjes en bonnetjes

Voor wie is de mobiliteitspas?

De Shuttel mobiliteitspas is er voor alle werkgevers en hun medewerkers die regelmatig zakelijk of privé reizen. Of je nu dagelijks naar kantoor reist, af en toe een afspraak hebt op een andere locatie of veel onderweg bent voor je werk: met de mobiliteitskaart heb jij altijd de juiste vervoersmogelijkheden bij de hand.

De mobiliteitspas is een ideale oplossing voor bedrijven met meer van 50 medewerkers die willen sturen op duurzaamheid, hybride werken, kosten of juist vitaliteit. Lees hier hoe de Rijksoverheid met Shuttel inzet op duurzame mobiliteit.


Wat kun je met een mobiliteitspas?

Met een mobiliteitspas kun je gemakkelijk op verschillende manieren reizen. Zo kun je eenvoudig gebruik maken van het openbaar vervoer, zoals de trein, bus, metro en tram. Ook heb je toegang tot andere duurzame vervoersmiddelen, zoals deelvervoer. Zo kun je eenvoudig een deelauto, -scooter of -fiets reserveren bij jouw in de buurt. Verder behoren parkeren en tanken ook tot de mogelijkheden.

In combinatie met de Shuttel app, heb je altijd inzicht in jouw reisgedrag, kosten en CO2 uitstoot. Shuttel heeft het grootste aanbod van vervoersaanbieders in Nederland. En we breiden de mogelijkheden om met de Shuttel mobiliteitspas / mobiliteitsapp te reizen voortdurend verder uit.


De voordelen

De voordelen van een mobiliteitspas zijn groot. Zo krijg jij toegang tot een uitgebreid netwerk van vervoersmogelijkheden, waardoor je altijd de meest efficiënte en duurzame manier van reizen kunt kiezen. Bovendien heb jij met een mobiliteitspas geen gedoe meer met losse kaartjes bonnetjes en declaraties. Alles wat je nodig hebt, op één kaart en inzichtelijk in een mobiliteitsapp.

Ook voor jouw als werkgever heeft een mobiliteitspas vele voordelen. Zo worden alle reis transacties voor gefinancierd, dit betekend dat je geen saldo op de mobiliteitskaart hoeft te zetten. Iedere maand ontvang je als werkgever één factuur met uitgebreide mobiliteitsrapportages.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Kostenbesparing: efficiëntere keuzes maken in jouw mobiliteitsbeleid
  • Flexibiliteit: altijd toegang tot verschillende vormen van vervoer
  • Gemak: maandelijks één overzichtelijke factuur
  • Duurzaamheid: CO2-uitstoot verminderen d.m.v. duurzamere vervoersopties

Van start met Shuttel