Mobiliteitskaart voor ondernemers en MKB

Mobiliteitsoplossing voor MKB

De afgelopen tijd is er veel veranderd in hoe we werken en reizen combineren. De trend rondom hybride werken zorgt voor meer thuiswerken en flexibele reisbehoeftes. Ook zal de komende tijd meerdere regelgevingen op het gebied van duurzaamheid en zakelijke mobiliteit worden ingevoerd. Wij staan klaar om deze uitdagingen samen met jullie aan te gaan.

Bekijk hoe Shuttel helpt
  • Grootste aanbieder van mobiliteitskaarten

    Meer dan 200.000 gebruikers reizen dagelijks met Shuttel

  • Eén overzichtelijke factuur met alle reiskosten

    Meer mogelijkheden, minder administratie

  • Bespaar op mobiliteitskosten

    Na drie declaraties de abonnementsprijs voor een geheel jaar terugverdiend

Een complete MKB mobiliteitsoplossing op maat

Als MKB-er hou jij je het liefst bezig met ondernemen. Daarna komen de zaken die wel belangrijk zijn voor je onderneming, maar die je ook uit kunt besteden. Mobiliteit is er daar een voorbeeld van. Met Shuttel reizen je werknemers zorgeloos door het hele land. Met één mobiliteitskaart en mobiliteitsapp voor alle soorten van vervoer. Inclusief bijbehorende diensten als onbelaste reiskostenkosten en thuiswerkvergoedingen. Kortom: al het vervoer bij de hand en alle kosten in de hand. Dit noemen wij Shuttelen.

200,000 gebruikers bij 125+ organisaties

Sinds de start in 2014 is Shuttel uitgegroeid tot de grootste aanbieder van mobiliteitskaarten. Shuttel biedt dagelijks meer dan 200.000 gebruikers alle vormen van vervoer. Zonder gedoe. Ook klaar om te Shuttelen?

Gratis adviesgesprek
"Onze medewerkers shuttelen op hun kantoordagen naar hun werkplek. Op de dagen die ze thuiswerken geven we een thuiswerkvergoeding"

Hielke van Aast
Directeur ICT-onderneming

Glimlachende man

Start met Shuttel