Mijn Shuttel - maak hieronder een keuze

Mijn Shuttel

Inloggen Mijn Shuttel

Persoonlijke online omgeving voor Shuttel-gebruikers

Mijn Shuttel Rijksoverheid

Inloggen als medewerker Rijksoverheid

Persoonlijke online omgeving voor medewerkers van de Rijksoverheid

Meestgestelde vragen

Shuttel is een Mobility as a Service (MaaS) oplossing die medewerkers met één app/kaart toegang geeft tot vrijwel alle vormen van mobiliteit en eventueel thuiswerken, zonder alle administratie. Shuttel maakt reizen makkelijker, duurzamer en inzichtelijker. Dagelijks reizen meer dan 145.000 gebruikers van verschillende Nederlandse bedrijven met Shuttel, en maken ze samen meer dan 300.000 reisbewegingen per dag.

Wat je kunt met Shuttel is afhankelijk van hoe je reist, je arbeidsvoorwaarden en eventueel een ​persoonlijk mobiliteitsbudget.

Voor meer info, bekijk de pagina's 'Ontdek Shuttel' & 'Partners van Shuttel'.

De 'Mijn Shuttel-omgeving' (mijn.shuttel.nl) is het portal waarin je alle kaart gerelateerde zaken regelt. Van het activeren van je kaart tot het classificeren van je reizen of transacties. Daarbij biedt de Shuttel-omgeving bijvoorbeeld ook inzicht in al je transacties en je reisgedrag door gebruikstabellen en -grafieken te tonen.

Inloggegevens voor de Shuttel-omgeving krijg je via een uitnodigingsmail die we tijdens de implementatie versturen.

Met de Shuttel App kun je auto- of fietsritten tracken, op maat gemaakte reisplannen samenstellen en je transacties of ritten classificeren. Bovendien stuurt de app je ook relevante informatie vóór, tijdens en na je reis om je zo goed mogelijk van A naar B te helpen.

Gebruikers van Shuttel kunnen gratis gebruikmaken van de app die te downloaden is in Google Play Store of de App Store. Inloggen doe je met dezelfde gegevens als je voor de Mijn Shuttel-omgeving gebruikt.

Elke shuttelaar heeft een persoonlijke omgeving op mijn.shuttel.nl of via onze Shuttel App. Daarin regel je praktische zaken rond je reizen en administratie. Ook vind je er praktische informatie over je verbruik en mobiliteitsopties. Je logt in met het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent en je gekozen wachtwoord.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen punt!

  • Ga naar mijn.shuttel.nl
  • Klik op ‘Klik dan hier’ in het blauwe tekstvlak.
  • Vul het e-mailadres in waarmee je bekend bent bij Shuttel en klik op ‘bevestig’. Je ontvangt van ons een e-mail met een wachtwoordresetlink.
  • Klik op de link in de e-mail.
  • Vul twee keer het wachtwoord in dat je wilt instellen. In lijn met AVG-richtlijnen, moet je wachtwoord aan een aantal zaken voldoen. Zo moet het een leesteken bevatten en uit minimaal zes tekens bestaan.

    Mocht je geen e-mail hebben ontvangen na enige tijd, dan kan bovenstaande handelingen nogmaals proberen in een andere webbrowser zoals Internet Explorer of Firefox. Indien je nog steeds geen mail ontvangt, neem dan contact op met ons loket. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 033 - 303 4600 (werkdagen van 08:00 uur tot 18:00 uur).

Shuttel neemt de bescherming van je persoonsgegevens zeer serieus. Daarom gebruiken wij enkel gegevens die noodzakelijk zijn voor onze dienstverlening. Hierbij worden richtlijnen van de Uitvoeringswet Algemene verordening Gegevensbescherming (UAVG) gehanteerd. Een uitgebreider privacystatement vind je hier.