Overzicht

Shuttel is genomineerd voor klantbeleving award

Artikel 7 juni 2022 Leesduur: 0 - 1 minuten

We hebben fantastisch nieuws: we zijn genomineerd voor een Klantbeleving Award. Onderzoeksbureau Integron reikt ieder jaar de Beleving Awards uit. Shuttel is één van de drie genomineerden voor de klantbeleving award in de categorie professionele en financiële dienstverlening.

De nominatie is gebaseerd op het klanttevredenheidsonderzoek wat afgelopen jaar is uitgevoerd door Integron. Klaas Pieter Roemeling, Directeur Shuttel: “Wij zijn trots op onze prestaties op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. In de afgelopen twee jaar hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsoplossingen. Deze nominatie is een mooie erkenning van onze activiteiten en laat zien dat we op de juiste weg zitten.”

Gebruiksvriendelijke mobiliteitsoplossingen

De afgelopen jaren heeft Shuttel een grote ontwikkeling doorgemaakt. We hebben goed geluisterd naar wat onze klanten willen en op basis hiervan onze diensten uitgebreid. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Grootste aanbod aan vervoersopties

We hebben onze mobiliteitsdiensten voor gebruikers uitgebreid. Op dit moment hebben wij het grootste aanbod van Nederland. We werken samen met diverse vervoerders, van het OV tot deelvervoer. Bekijk hier alle reismogelijkheden met Shuttel.

openbaarvervoer.jpg

Onze mobiele app

Ook hebben wij de best beoordeelde app voor zakelijke mobiliteit van Nederland in huis. Met de Shuttel App maak je eenvoudig gebruik van alle verschillende vormen van vervoer en hou je tegelijkertijd je administratie bij. Kortom, eén app voor al je vervoer en administratie. Sneller. Slimmer. Simpeler.

Shuttel-app.jpg

Aanbod voor elektrisch rijden

Een steeds groter deel van Nederland rijdt elektrisch. Hiermee groeide de behoefte aan een one-stop-shop, één aanbieder voor alle diensten op het gebied van elektrisch vervoer. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot aanbieder van alle laadoplossingen voor onderweg, thuis en op kantoor. Tanken en laden met Shuttel: zo werkt het.

Shuttel-laadpas.jpg

Mobiliteit van de toekomst

Hoe verhouden wij ons ten opzichte van mobiliteit? Steeds vaker wordt er gekeken naar toegang tot mobiliteit in plaats van naar bezit. Er is vraag naar innovatieve digitale diensten die toegang geven tot al het vervoer en keuzevrijheid bieden, zoals Shuttel.

In de toekomst zal mobiliteit in verandering blijven. Shuttel verandert mee. Wij blijven jou helpen om de nieuwe visie van mobiliteit te omarmen.

Ben je benieuwd wat Shuttel voor jou kan betekenen?

We helpen je graag op weg om je duurzaamheidsambities en -doelstellingen op het gebied van mobiliteit te bereiken. Onze mobiliteitsoplossingen dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en maakt het makkelijk(er) om te voldoen aan de CO-2rapportageplicht per 1 januari 2023. We lichten de mogelijkheden van Shuttel graag (digitaal) toe in een gratis mobiliteitsadviesgesprek en demo.