Mobiliteitsbudget

Mobiliteitsbudget of betalen naar gebruik

Het mobiliteitsbudget is een ideaal middel om positieve gedragsveranderingen te stimuleren. Door een persoonlijk mobiliteitsbudget beschikbaar te stellen, met daarbij duidelijke regels over de inzet, heeft de medewerker de keuzevrijvrijheid die hij/zij graag wil. Een "beloning" voor de medewerker bij wenselijk gedrag, bijvoorbeeld meer OV te gebruiken in plaats van de auto, zorgt er voor dat het reisgedrag daadwerkelijk gaat veranderen.

Zo werkt het

Mobiliteitsbudget en mobiliteitsbeleid

Een mobiliteitsbudget is een voor de hand liggende oplossing voor de implementatie van een flexibel mobiliteitsbeleid. Het biedt voordelen voor zowel de werkgever, werknemer en draagt bij aan duurzame mobiliteitskeuzes. Bij Shuttel weten wij heel goed dat geen enkele onderneming hetzelfde is en iedereen zijn eigen bedrijfsprocessen en mobiliteitsbeleid hanteert. We geven daarom uitgebreid mobiliteitsadvies over de mogelijkheden en implementatie van mobiliteitsbudgetten of 'betalen naar gebruik'. Wij denken graag mee in de meest optimale inrichting van Shuttel voor jullie organisatie.

Mobiliteitsoplossing die aansluit bij het mobiliteitsbeleid

Ieder bedrijf is anders en heeft andere mobiliteitsbehoeftes. Of jullie organisatie nu bezig is met duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kosten of juist met vitaliteit. Met Shuttel stimuleer je medewerkers om schoner, anders of minder te reizen, en ben je met en complete mobiliteitsoplossing klaar voor de toekomst. Een mobiliteitsbudget is een goede aanvulling op onze registratiemodule voor rittenregistratie / thuiswerkdagen en mobiliteitskaart. Door een mobiliteitsbudget te introduceren voor leaserijders met onze tank- en laadoplossing creëer je bewustwording rondom autogebruik en duurzame alternatieven.

Van start met Shuttel