Shuttel reiskostenvergoeding

Vaste reiskostenvergoeding: dit gaat er veranderen

Per 1 januari 2022 is de vaste reiskostenvergoeding voor bedrijven veranderd. Je mag als werkgever alleen nog maar onbelast een vaste reiskostenvergoeding geven als een medewerker minimaal 60 procent naar zijn/haar werkplek reist. Om je op weg te helpen, hebben we de mogelijkheden onderzocht en uitgewerkt in een uitgebreide whitepaper.

Hoe speel je hierop in?
Whitepaper vaste reiskostenvergoeding

Uitgebreide whitepaper

De verandering in wetgeving heeft grote gevolgen voor je administratie. Want werknemers moeten elke reis voorschieten, kilometers registreren en declareren. Kortom veel gedoe. En veel onzekerheid. Want hoe vaak gaan we straks naar kantoor? Bedrijven en organisaties hebben nog maar weinig tijd om hun keuze te maken met betrekking tot hun mobiliteitsbeleid. Wat is wijsheid? Om je op weg te helpen, hebben we de mogelijkheden onderzocht en uitgewerkt in een uitgebreide whitepaper.

Download gratis whitepaper
Al het vervoer in de hand met de Shuttel kaart

Hoe bereid je je voor?

Het antwoord is Shuttel. Met Shuttel heb je de oplossing in handen. Shuttel ontzorgt je volledig op het gebied van mobiliteit. Niet alleen omdat je met één kaart toegang hebt tot vrijwel alle vormen van mobiliteit, maar ook omdat alle standaard administratieve rompslomp als sneeuw voor de zon verdwijnt. Want wij nemen de administratie voor onze rekening. Shuttel betekent minder reiskosten voor de werkgever en meer keuzevrijheid voor de werknemer.

Ontdek de mogelijkheden van Shuttel
Shuttel reiskostenvergoedingen

Waarom Shuttelen?

Sta jij ook voor de vraag wat te doen met OV-abonnementen, vaste reiskostenvergoedingen en thuiswerkvergoeding? Shuttel is op alle vlakken de uitkomst. Je betaalt namelijk enkel voor daadwerkelijk gemaakte reizen. Reizen je medewerkers niet, dan betaal je ook niet. Je vergoedingenbeleid is zo altijd op orde. En als medewerkers een dag thuiswerken, bied je eenvoudig een thuiswerkvergoeding. Ben je benieuwd wat Shuttel voor jou kan betekenen?

Vraag gratis adviesgesprek aan

Alle voordelen op een rij

  • Minder administrative last: één overzichtelijke factuur
  • Altijd saldo op je kaart: nooit meer voorschieten en declareren
  • Eenvoudig woon-werk & zakelijke kilometers registreren
  • Kosten beheersbaar: betaal alleen naar gebruik
  • Na drie declaraties de abonnementsprijs voor een geheel jaar terugverdiend
Alle voordelen van Shuttel

Klaar om te Shuttelen?