Thomas-Implementatie-Manager

Implementatie Manager Shuttel

Ben jij gestructureerd, flexibel, communicatief sterk en wil je onze klanten helpen bij het opzetten van een efficiënt mobiliteitsbeleid? Dan is de rol van Implementatie Manager bij Shuttel echt iets voor jou!

Bekijk de vacature

Implementatie Manager bij Shuttel

Bij Shuttel dromen we van een toekomst waarin reizen schoner, duurzamer en slimmer is. Met onze geavanceerde app en mobiliteitskaart brengen we mobiliteit op een nieuw niveau, door alle vervoersopties toegankelijk te maken zonder de frustratie van eindeloze administratie. Dit alles doen we om werkgevers te helpen hun groene mobiliteitsplannen te verwezenlijken.

In onze missie om deze droom werkelijkheid te maken, zijn we op zoek naar een Implementatie Manager (32-40 uur per week) die net zo enthousiast is over duurzaamheid en technologische vooruitgang als wij. Ben je klaar om samen met ons de stap te zetten naar een duurzamere toekomst? Word dan onderdeel van ons team en help heel werkend Nederland te 'shuttelen'.

Wat ga je doen?

 • Als onze Implementatie Manager werk je nauw samen met het Sales-team om nieuwe klanten – van MKB tot multinationals – optimaal te bedienen;
 • Klantwensen vertalen naar een gestructureerd implementatietraject, compleet met een heldere planning en mijlpalen;
 • Je biedt advies, ondersteunt bij het opzetten van een efficiënt mobiliteitsbeleid, zorgt voor heldere communicatie en volgt nauwgezet op;
 • Van het eerste concept tot de livegang van onze app en mobiliteitskaart, jij zorgt dat alles vlekkeloos verloopt;
 • Ook na de implementatie blijf je betrokken voor eventuele nazorg, waarna je zorgt voor een soepele overdracht naar de accountmanager.

Wat vragen we van jou?

Wat we zoeken is niet zomaar iemand: we zijn op zoek naar een georganiseerde, flexibele en klantgerichte implementatiemanager. Je bent nauwkeurig, communicatief sterk en hebt een natuurlijke neiging tot servicegerichtheid. Je bent een gedreven professional die zowel zelfstandig als in teamverband uitblinkt, gemakkelijk tussen taken wisselt en snel problemen identificeert en oplost.

Jouw achtergrond:

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma en brengt 3-5 jaar relevante ervaring in project- of relatiemanagement mee;
 • Mobiliteitsoplossingen zijn jou niet vreemd; je hebt er kennis van en vindt ze interessant;
 • Je bent geïnteresseerd in contractmanagement en de nuances van security/privacy;
 • Efficiëntie is jouw tweede natuur; je weet hoe je operationele processen kunt optimaliseren;
 • Creativiteit in probleemoplossing is een van je sterke punten; je durft buiten de gebaande paden te denken, neemt initiatief en toont eigenaarschap over je ideeën;
 • Je communicatieve vaardigheden stellen je in staat om op alle niveaus binnen de organisatie te opereren.

Maar wat je écht onderscheidt, is je persoonlijkheid. Je bent niet alleen een collega; je bent de persoon die spontaniteit en plezier brengt, zelfs op vrijdagmiddag, door hapjes voor de borrel te regelen of een teamuitje te organiseren. Kortom, je bent de dynamische en aangename collega die iedereen in het team wil hebben.

Voortbouwend op deze gedachte, als je enthousiast bent over deze rol maar niet volledig voldoet aan de genoemde vereisten, nodigen we je alsnog uit om te solliciteren. Wij waarderen unieke talenten en perspectieven en geloven dat jouw passie en motivatie een belangrijke bijdrage kunnen leveren. Laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wat bieden wij?

Bij Shuttel begrijpen we dat de juiste voorwaarden essentieel zijn om onze medewerkers te motiveren en te inspireren. Daarom bieden we meer dan alleen een baan; we bieden een kans om deel uit te maken van een toekomst waarin mobiliteit duurzamer, slimmer en toegankelijker is.

Hier is wat je kunt verwachten als je deel uitmaakt van ons team:

 • Een uitdagende rol binnen een hecht en behulpzaam team, waar collegialiteit voorop staat;
 • De unieke kans om een impact te maken op de mobiliteit van morgen;
 • Een competitief salaris dat jouw expertise en inzet weerspiegelt;
 • Een informele werksfeer met regelmatige momenten voor ontspanning en teambuilding, zoals gezellige vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes;
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden met een aanvullend budget dat je naar eigen wens kunt besteden, of het nu gaat om extra vrije dagen of iets anders;
 • Een werkomgeving die niet alleen plezier in het werk hoog in het vaandel heeft, maar ook ruimte biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Uitgebreide pensioenregelingen en collectieve ziektekostenverzekeringen, plus vele andere secundaire voordelen dankzij onze sterke banden met onze grote aandeelhouders;
 • Winstuitkering;
 • Een Shuttelkaart die je volledige controle geeft over je eigen mobiliteit.

Waar ga je werken?

Jouw bureau staat in ons sfeervolle pand boven Amersfoort Centraal. Hier, boven de treinsporen, timmeren wij flink aan de weg als grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitskaarten in Nederland. Shuttel bestaat dit jaar 10 jaar en is een joint venture van Pon en Volkswagen Financial Services. Onze speerpunten zijn schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Dit verzorgen wij inmiddels al voor ruim 125 grootzakelijke klanten als de Rijksoverheid, FrieslandCampina, KraftHeinz, Deloitte, Fugro en Decathlon.

De sfeer op kantoor is informeel. We groeien hard als organisatie, maar de lijnen zijn kort. Je loopt makkelijk even langs bij je collega’s, kunt altijd iets vragen en voelt je snel thuis dankzij de dagelijkse gezamenlijke lunches. Omdat wij geloven dat je alleen kunt excelleren als je jezelf kan en mag zijn, vinden wij inclusiviteit erg belangrijk in ons team. Ook wordt dit excelleren nog verder gestimuleerd in de ruimte die je krijgt om actief mee te denken over verbeteringen en kansen voor jouw team of het bedrijf. En naast al dat werken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels of elk ander moment van de week dat we voelen dat het tijd is voor een feestje.

Je gaat werken in een dynamisch team van leuke collega’s waarin niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt.

Shuttel-amersfoort-vacature-01

Lijkt dit je wat?

Het sollicitatieproces bij Shuttel is eenvoudig en snel. Stuur een e-mail naar ron@shuttel.nl. Voeg je CV en een goed doordachte motivatie toe, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw vaardigheden en ambities. Voor meer gedetailleerde informatie over de functie en om direct je vragen te stellen, kun je ook contact opnemen met Ron (+31 (0)657940521). We zijn benieuwd naar jouw verhaal en kijken ernaar uit om mogelijk samen te werken.