240417-Fotografie-vacature-loket-29

Customer Care Specialist Shuttel

Hou jij ervan om mensen blij te maken? Blijf jij altijd geduldig en ben jij de spin in het web die alles regelt en overziet bij het boarden van klanten? Als jij een hart hebt voor klantenservice en een passie voor het efficiënt laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken, dan willen we graag met je kennismaken. Bij Shuttel zoeken we namelijk een Customer Care Specialist binnen een informeel en leuk team!

Bekijk de vacature

Customer Care Specialist bij Shuttel

Bij Shuttel hebben we grote ambities: heel werkend Nederland aan het Shuttelen. Jij gaat hier actief een hands-on bijdrage aan leveren in de frontlinie. Samen met jouw Customer Service collega’s geef je klanten (werkgevers) en gebruikers (werknemers) telefonisch of per e-mail informatie en advies over onze mobiliteitsoplossingen: van het praktische gebruik van de Shuttel app/kaart tot de invulling van een mobiliteitsbudget. Klanten en gebruikers krijgen jou dus als eerst te spreken, waarna jij ze direct helpt of doorschakelt naar tweedelijns Customer Care.

En met meer dan 210.000 medewerkers van grote Nederlandse bedrijven die dagelijks met Shuttel reizen, kunnen vragen over het functioneren van onze diensten of onduidelijkheden zich voordoen. Maar geen zorgen, jij staat paraat om ze te helpen en de juiste ondersteuning te bieden.

Jouw werkzaamheden bestaan concreet uit:

 • Het helpen van onze Shuttelaars met de aanvraag van hun ‘Mijn Shuttel’-account, Shuttel App en Shuttel kaart;
 • Klanten en gebruikers ondersteunen via telefoon, e-mail of chat, en een breed scala aan vragen beantwoorden;
 • Contact onderhouden met werknemers, werkgevers (van FrieslandCampina, Fugro tot de Rijksoverheid) en onze mobiliteitspartners (van de NS, Greenwheels tot Check);
 • Het verzenden van de Shuttel mobiliteitskaarten en laaddruppels.

Dit alles doe jij in één van twee dagelijkse shifts: van 08:00 tot 16:30 of van 9:30 tot 18:00. Kortom, een afwisselende functie waarbij allerlei verschillende werkzaamheden samenkomen: geen dag is hetzelfde!

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk zijn we op zoek naar een bepaald profiel, maar nog veel meer zijn we op zoek naar een echte Shuttelaar. Jij bent net zo enthousiast om heel Nederland aan het ‘shuttelen’ te krijgen als wij en doet dit door uitstekende dienstverlening te bieden. Als enthousiaste, leergierige en doelgerichte collega benader je elk telefoontje als een kans om iemand verder te helpen. Voor jou is elk gesprek een waardevolle mogelijkheid om iemand met geduld en vriendelijkheid bij te staan aan de andere kant van de lijn.

Daarnaast ben jij:

 • Secuur in je werk, je weet tot in detail te helpen;
 • Zowel zelfstandig sterk als in teamsamenstelling;
 • Iemand die makkelijk en snel schakelt tussen verschillende werkzaamheden;
 • Zeer helder in je communicatie, waarbij je altijd de juiste toon weet te kiezen!

Twijfel je of je voldoet aan de eisen, maar ben je wel enthousiast over Shuttel en de functie? Neem dan vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat bieden we jou?

Practice what you preach, natuurlijk krijg jij een prachtige black-edition Shuttel kaart voor al je woon-werk en zakelijke reizen. Jij krijgt een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. We bieden je een competitief salaris van 2.300 tot 2.700 euro, samen met een aanvullend budget dat je naar keuze kunt laten uitkeren of gebruiken voor extra vrije dagen. Omdat ook je fysieke en mentale gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat, kun je tevens gebruikmaken van een divers aanbod aan gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Aanvullend krijg jij bij Shuttel:

 • Een uitdagende baan binnen een gezellig team met behulpzame collega's;
 • De mogelijkheid alles te leren over mobiliteit en de bijbehorende diensten;
 • Winstuitkering;
 • En last but not least: een gezellige werkomgeving waar je met je collega’s naast werkt, ook vrijdagmiddagborrelt, BBQ’t op het dakterras of meegaat met teamuitjes!

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een dynamisch team van acht leuke collega’s waarin niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt. Je werkplek bevindt zich in ons sfeervolle pand boven Amersfoort Centraal. Hier, boven de treinsporen, zijn we actief als de grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitskaarten in Nederland. Shuttel, een joint venture van Pon en Volkswagen Financial Services, heeft al 10 jaar ervaring. Onze focus ligt op schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit, waarbij we meer dan 125 grootzakelijke klanten bedienen, zoals de Rijksoverheid, FrieslandCampina, KraftHeinz, Deloitte, Fugro en Decathlon.

Op kantoor heerst een informele sfeer. Hoewel we snel groeien als organisatie, zijn de lijnen kort. Je kunt gemakkelijk even langslopen bij je collega’s, vragen stellen en je snel thuis voelen, mede dankzij onze dagelijkse gezamenlijke lunches.

We vinden het namelijk belangrijk dat je jezelf kunt zijn, want alleen dan kun je echt uitblinken. Daarom streven we naar een inclusieve sfeer in ons team, waar iedereen zich thuis voelt. Ook geven we je alle ruimte om mee te denken over hoe we ons team en ons bedrijf kunnen verbeteren en laten groeien.

Het draait bij ons niet alleen om het werk. We vinden het net zo belangrijk om plezier te hebben en te ontspannen. Daarom organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten, zoals wekelijkse borrels en zomerse bbq’s op ons dakterras. Of het nu gaat om het vieren van successen of gewoon om samen te genieten, bij ons maken we van elk moment een feestje.

Shuttel-amersfoort-vacature-01

Lijkt dit je wat?

Voel je je persoonlijk aangesproken door deze vacature en ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Ingrid Tunteler (ingrid@shuttel.nl of 06 51 39 19 42). Je kunt Ingrid ook bereiken voor vragen over de vacature of functie.