CO2-rapportage

Thuiswerk- en reiskostenvergoedingen 2024

Hybride werken en flexibel reizen naar werk is in 2024 niet meer weg te denken. Vanwege de vele veranderingen op de wereld waardoor bijvoorbeeld energiekosten stijgen en de behoefte om duurzaam gedrag te belonen, zijn de onbelaste thuiswerk- en reiskostenvergoedingen in 2024 weer gestegen. De reiskostenvergoeding naar €0,23 per kilometer en de thuiswerkvergoeding naar €2,35 per thuiswerkdag.

Lees over alle veranderingen
website afbeelding thuiswerk-reiskostenvergoeding

Whitepaper: fiscale regels 2024

De overheid geeft meer ruimte om een passende onbelaste vergoeding te geven. Maar welke reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding geef je? Wat mag je fiscaal? En hoe verminder je de administratieve last die dit met zich meebrengt? Het antwoord op deze vragen lees je in dit whitepaper.

Download gratis whitepaper
reiskostenvergoeding

Sturen op mobiliteitsgedrag

Naast het verhogen van de onbelaste reiskostenvergoeding zijn er nog tal van andere mogelijkheden om medewerkers tegemoet te komen. Veel grootzakelijke werkgevers stimuleren medewerkers om een alternatief vervoersmiddel te kiezen. Zo ontvangen medewerkers een hogere reiskostenvergoeding wanneer zij kiezen om met de trein, fiets of deelvervoer naar het kantoor te komen. Lees hoe je in zes stappen (duurzaam) mobiliteitsgedrag stimuleert.

Hoe stuur je reisgedrag?

Het antwoord van Shuttel

Het is hoog tijd om de mobiliteit van morgen schoner, duurzamer en vooral slimmer vorm te geven. Wij bieden intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken en spelen daarbij nadrukkelijk in op veranderende mobiliteitsbehoeften. Zo maakt Shuttel het verschil voor grootzakelijke organisaties die sturen op duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kosten én vitaliteit.

Ontdek de mogelijkheden van Shuttel

Alle voordelen op een rij

  • Reiskostenvergoeding goed geregeld
  • Stimuleer thuiswerken
  • Totaaloplossing voor grootzakelijke mobiliteit
  • Zet in op duurzaamheid
  • Voorkom administratieve rompslomp
  • Voldoe aan CO2-rapportageplicht vanaf 2023
  • Verhoog de tevredenheid van medewerkers
  • Geef flexibel invulling aan jullie mobiliteitsbeleid
Alle voordelen van Shuttel

Van start met Shuttel