Overzicht

Honderden extra auto's in je broekzak

Artikel 18 mei 2021 Leesduur: 0 - 1 minuten

Goed nieuws: vanaf vandaag heb je nóg meer deelauto’s tot je beschikking. We hebben Juuve namelijk toegevoegd aan ons portfolio. Steeds meer locaties, dus altijd een deelauto bij jou in de buurt. Ga op pad met één van de bijna 2,500 deelauto’s van Greenwheels, Amber of Juuve.

Wat is Juuve?
Juuve is een aanbieder van deelauto’s. Deze dienst onderscheidt zich door een breed scala aan auto’s aan te bieden. Van een kleine auto voor jezelf, tot een bestelbus om ook al je spullen mee te kunnen nemen; met Juuve heb je het allemaal bij de hand.

In de app van Juuve zie je precies waar alle beschikbare auto’s in je buurt staan. Na het selecteren van de auto, zie je ook direct wat het kost om de auto te gebruiken. De app is ook de sleutel om de auto te ontgrendelen. Wel zo gemakkelijk.

Grootste netwerk aan deelauto's van Nederland
Via Shuttel heb je toegang tot een het grootste netwerk aan deelauto’s. Hiervoor werkt Shuttel samen met Greenwheels, Amber en Juuve. Gezamenlijk hebben zij een landelijk dekkend netwerk. Zowel het reserveren als het openen van de auto’s kan bij alle aanbieders via hun app. Betaling van de rit gebeurt achteraf middels de verzamelfactuur van Shuttel.

Vragen?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Juuve voor jouw medewerkers neem dan contact op met je accountmanager of onze klantenservice (advies@shuttel.nl of 033 - 303 4600). Kijk voor het aanbod hier