Overzicht

Nu ook Swapfiets via Shuttel

Artikel 22 juli 2020 Leesduur: 0 - 1 minuten

Nieuwe samenwerking: Swapfiets en Shuttel!

Shuttel heeft zijn aanbod uitgebreid. Vanaf nu is het ook mogelijk om via Shuttel een Swapfiets te regelen.

Wat is Swapfiets?

Swapfiets is een fietsabonnement waarbij je medewerkers voor een vast bedrag per maand, altijd een werkende fiets hebben. Is er iets kapot? Dan repareert Swapfiets de fiets, waar en wanneer de medewerker maar wil. Als dit niet binnen tien minuten lukt, 'swappen' ze hem voor een werkende fiets.

Hoe kunnen je collega's gebruik maken van een Swapfiets?

Wanneer je als werkgever al gebruikmaakt van de diensten van Shuttel, kunnen je collega's via dit aanbod hun eigen Swapfiets regelen. Hierbij is het van belang dat tijdens het registratieproces de bij ons bekende gegevens worden doorgegeven. Daarnaast ontvangen je collega’s een unieke kortingscode in hun Shuttel portal die ze tijdens het registratieproces kunnen gebruiken.

Goed om te weten: Swapfiets is maandelijks opzegbaar en de abonnementsfee wordt elke maand direct met de medewerker verrekend. Een voorwaarde voor gebruik van Swapfiets is split billing. Zo kunnen de privékosten namelijk direct bij de medewerker worden geïncasseerd.

Vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Swapfiets voor jouw medewerkers neem dan contact op met je accountmanager of onze klantenservice (advies@shuttel.nl of 033 - 303 4600). Kijk voor het aanbod hier