Overzicht

Move, exciting views on mobility

Artikel 17 oktober 2019 Leesduur: 0 - 1 minuten

Shuttel maakt met haar connected mobility-spel onderdeel uit van Move, de nieuwe interactieve Mobiliteits Experience in Amsterdam. Met dit spel moet je de snelste weg naar je bestemming zien te vinden waarbij multimodaal reizen met Shuttel je hierbij helpt. Maak jij de juiste keuzes en ben je hiermee sneller, groener en eventueel goedkoper dan je tegenspelers? Ga het eens ervaren en er is nog veel meer te doen...

Move, exciting views on mobility

Move is de nieuwe, interactieve Mobiliteits Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles over mobiliteit van vandaag en de toekomst. Ontdek hoe het is om mee te rijden in een zelfrijdende schoolbus. Of race virtueel op het fietspad van de toekomst.

Bewonder bijzondere (luxe)auto- en fiets prototypes, beleef het allernieuwste op het gebied van fietsdesign en fietstechnologie, swap je fiets bij Swapfiets of switch naar elektrisch vervoer vanuit onze mobility hub. Move is een complete experience dus bieden we ook gezonde maar bovenal smaakvolle gerechten bij Madame Cyclette of zelfs fine dining bij restaurant Wils onder leiding van sterrenchef Joris Bijdendijk.

Move The City

In het thema ‘Move the City’ ervaar je hoe de toekomst van mobiliteit er uit kan zien in en om steden. Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst? Wist je dat de elektrische auto al 100 jaar bestaat? Hoe ziet een stad zonder verkeersborden eruit?

Prototypes, virtual reality en interactieve games verruimen je blik op mobiliteit. Speel bijvoorbeeld het Shuttel connected mobility-spel en vind de snelste weg naar je bestemming in verrassende voertuigen of ervaar zelf hoe het is om in een zelfrijdende auto te rijden. Geen stuur, geen pedalen!

Move Mobility Experience is gratis toegankelijk en is geopend dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur. Reserveer je gratis tickets via www.move.amsterdam. Je kunt Move nu ook volgen op Facebook en Instagram: @movemobilityexperience