Overzicht

Dé mobiliteitskaart voor zzp’ers: flexibel reizen zonder papierwerk

Artikel 16 mei 2019 Leesduur: 0 - 1 minuten

Als zzp’er reis je heel wat af. De meest efficiente manier om snel en comfortabel van A naar B te komen is met een mobiliteitskaart. Daarmee combineer je naadloos auto, openbaar vervoer en fiets en alles wat daar bij komt kijken. En er is nóg een voordeel: je administratie wordt een stuk eenvoudiger.

Vraag direct je Shuttel kaart aan!

Zzp’ers zijn er in alle soorten en maten. Zo reis je als freelance fotograaf van Assen tot Zeeland, terwijl je als ICT-er of consultant van bedrijf naar bedrijf hopt. De ene keer is de auto het meest logische vervoersmiddel, de andere keer voldoet het openbaar vervoer prima. Of een combinatie van auto, OV en fiets.

Al het vervoer met één kaart

Het naar hartenlust combineren van vervoersmiddelen gaat pas echt gestroomlijnd met een mobiliteitskaart. Dat is een flexibele alles-in-één-kaart die toegang biedt tot auto, fiets, openbaar vervoer en zelfs de taxi. En omdat je met de kaart ook op straat of in een garage kunt parkeren, en kunt tanken en elektrisch laden, reis je zo echt zonder gedoe. Er zijn meerdere spelers die mobiliteitskaarten aanbieden, maar Shuttel biedt als enige complete flexibiliteit op één kaart, met maandelijks een helder overzicht van je kosten. De gemiddelde zzp’er besteedt per maand 7 uur aan administratie, en dat wordt dankzij Shuttel een stuk minder. De flexibiliteit van Shuttel is milieubewust en werkt kostenbesparend.

“Dankzij Shuttel ben ik af van al die "kleine" bonnetjes en staan al mijn mobiliteitsuitgaven op 1 factuur.”

Eén maandelijks overzicht

Het reizen met de Shuttel mobiliteitskaart heeft als extra pluspunt dat er geen wirwar aan pasjes, abonnementen, facturen en laadsaldi voorbij komt. Sterker nog; Shuttel houdt alle vervoersbewegingen en transacties online bij. Je ontvangt maandelijks één overzichtsfactuur waarop je zakelijke en privé afgelegde kilometers inzichtelijk zijn. Dat is nog eens makkelijk boekhouden.

Ruimere mobiliteit

Shuttel is echt een uitkomst, ook als je geen eigen auto hebt. Maar het is ook ideaal als je je eigen auto gebruikt, maar je óók het openbaar vervoer omarmt. Juist bij die combinatie van mobiliteitsvormen vormt de mobiliteitskaart van Shuttel een meerwaarde. Shuttel biedt namelijk ook toegang tot 300 OV-fietslocaties en de ruim 1.900 deelauto’s van Greenwheels. En zelfs tot 375 parkeergarages, laadpalen en ruim 4.000 tankstations in heel Nederland.

Slimme app

‘Shuttelen’ begint in de veelzijdige Shuttel-app. Daarin kun je je reis van A naar B plannen met alle gewenste vervoersmiddelen. De app is voorzien van een GPS-tracker die gemaakte ritten automatisch registreert. Het splitsen van privé- én zakelijke reizen is een andere handige toepassing voor de zzp’er met een carrière en een druk sociaal leven.

Lage kosten

De aanvraag van de Shuttel mobiliteitskaart is zo gepiept. De Shuttel to go-kaart is gratis. Bij de Shuttel compleet-kaart betaal je maandelijks €1,50. Dat abonnement is op ieder moment opzegbaar. Het verschil tussen beide kaarten is dat de Shuttel to go-kaart toegang biedt tot een ruime basis aan reismogelijkheden, terwijl de Shuttel compleet-kaart echt alle mobiliteitsdiensten combineert; al het OV, de OV-fiets, tanken, elektrisch laden, parkeren, Greenwheels en taxi. Ideaal als je je mobiliteit tot in de puntjes wilt regelen.

Vraag direct je Shuttel kaart aan!

ZZP'er aan het woord