Overzicht

Van snel de auto pakken naar bewuste mobiliteitskeuzes

Artikel 28 juni 2023 Leesduur: 0 - 1 minuten

Met de aankomende verplichte CO2-rapportage per 1 januari 2024 moeten bedrijven met meer dan 100 medewerkers bewuster omgaan met zakelijke mobiliteit. Een gedragsverandering die Shuttel met haar mobiliteitsoplossingen graag een steentje bijdraagt.

In EW magazine (voormalig Elsevier Weekblad) legt Shuttel directeur Klaas Pieter Roemeling uit hoe werknemers bewuster worden en werkgevers volledig voldoen aan de regelgeving. De CO2-rapportageplicht in combinatie met meer reisflexibiliteit maakt Shuttel de partner voor een duurzame toekomst: “De neiging is om even snel de auto te pakken. De auto blijft altijd belangrijk. Dat is niet erg, wanneer je bewust nadenkt dat het misschien handiger is met de trein en deelvervoer. Moet je met de auto? Kun je niet ook met het openbaar vervoer en dan 'the last mile' met een deelscooter- of fiets? Meestal zie je na een maand of zes een gedragsverandering.”

Lees het gehele artikel via deze link

Hoe zet The Digital Neighborhood Shuttel in? | Shuttel | Regelen van de verplichte CO2 rapportageplicht, stimuleren duurzame mobiliteit en inzicht in de mobiliteitsbehoefte

Aan de slag met jullie mobiliteit?

Shuttel maakt mobiliteit binnen jullie organisatie (kosten)efficiënter, duurzamer en gemakkelijker — zo ook de verplichte CO2-rapportage. Vraag nu een gratis demo aan en ontdek waarom al meer dan 125 grootzakelijke organisaties voor Shuttel hebben gekozen.

Maak een afspraak