Overzicht

Donatie van Shuttel aan het Ouderenfonds om eenzaamheid onder ouderen te verminderen

Artikel 1 mei 2023 Leesduur: 0 - 1 minuten

Als toonaangevend bedrijf in mobiliteitsoplossingen hechten wij bij Shuttel veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en het bevorderen van het welzijn van ouderen. In lijn met deze waarden zijn wij enthousiast om te delen dat we recentelijk een bedrag van 1.000 euro hebben gedoneerd aan het Ouderenfonds. Deze bijdrage zal worden gebruikt om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan door middel van uiteenlopende mobiliteitsprojecten.

Donatie voortvloeiend uit klanttevredenheidsonderzoek
Klaas Pieter Roemeling, directeur Shuttel: “De donatie is tot stand gekomen na ons jaarlijkse NPS-onderzoek (Net Promoter Score) onder onze gebruikers. Dit onderzoek is bedoeld om de tevredenheid van onze klanten te meten en waar nodig onze dienstverlening te verbeteren. Als blijk van waardering voor hun waardevolle feedback, hebben wij besloten om voor elke ingevulde enquête 1 euro te doneren aan het Ouderenfonds.”

Voortdurende verbetering van Shuttel's mobiliteitsoplossingen
We zijn ontzettend blij met de hoeveelheid feedback die we hebben ontvangen en zijn vastbesloten om onze mobiliteitsoplossingen verder te verbeteren. Een belangrijke verbetering is onze vernieuwde mobiliteitsapp met een gebruiksvriendelijke navigatie, waardoor onze gebruikers eenvoudiger en sneller toegang hebben tot de informatie die zij nodig hebben. Daarnaast werken we aan meerdere initiatieven die momenteel in ontwikkeling zijn om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Ouderenfonds en hun inzet tegen eenzaamheid
Het Ouderenfonds zet zich in om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan door middel van diverse activiteiten en projecten, waaronder mobiliteitsprojecten. Deze projecten zijn gericht op het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van ouderen, zodat zij actief kunnen blijven deelnemen aan de samenleving. Met onze donatie kunnen zij hun belangrijke werk voortzetten en een positieve impact maken op het leven van vele ouderen.

Samenwerking-ouderenfonds-shuttel-artikel

Samenwerking voor een betere toekomst voor ouderen
Bij Shuttel zijn we er trots op dat we met deze donatie niet alleen onze betrokkenheid bij de samenleving tonen, maar ook het belang van het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen benadrukken. Onze samenwerking met het Ouderenfonds is een uitstekend voorbeeld van hoe bedrijven en maatschappelijke organisaties samen kunnen werken om een verschil te maken in het leven van degenen die het het meest nodig hebben.

Dit jaar weer!
Dit jaar zetten we ons in om het succes van het voorgaande NPS-onderzoek te evenaren en zelfs te overtreffen. We streven ernaar om nog meer gebruiken te betrekken bij het invullen van de enquête, met als doel een nog hoger bedrag op te halen voor het Ouderenfonds. Door de betrokkenheid van onze gebruikers en hun waardevolle feedback te combineren met onze inzet voor het welzijn van ouderen, hopen we een nog grotere positieve impact te maken op de situatie van hen die het meest kwetsbaar zijn voor eenzaamheid.