Overzicht

Even voorstellen: nieuwe collega’s

Artikel 15 februari 2022 Leesduur: 0 - 1 minuten

Bij deze willen wij jullie graag voorstellen aan onze nieuwste leden van het Shuttel Team: Harold Hamminga (sales manager) en Milou van Wijnen (account manager). Harold is 49 jaar en woonachtig in Utrecht. Sinds 1 februari is Harold officieel begonnen als Sales Manager bij Shuttel. Milou is 29 jaar en woont in Doorn. Milou werkt al sinds maart 2019 als mobiliteitsconsultant bij Shuttel, per 1 maart zal Milou doorgroeien naar het salesteam als accountmanager.

Beide zullen de komende tijd verschillende accounts gaan ondersteunen. Harold en Milou zullen zich in het kort, door middel van een vraag- antwoord gesprek, even aan jullie voorstellen.

artikel-haroldhamminga.jpg

Harold Hamminga (sales manager)

Het team? Werken bij Shuttel is nooit saai. We zijn een scale-up en dat betekent werken in een dynamische en innovatieve omgeving. Waarbij we als een (h)echt team onze doelen nastreven. En iedereen een ondernemende en flexibele instelling heeft.

Wat doe je precies? Als Sales Manager ben ik, samen met mijn team, verantwoordelijk voor het behalen van de salesdoelen. Daarbij sta ik met ‘m’n poten in de modder’ en daar word ik heel blij van. Het contact met klanten en prospects en samen met hun op zoek gaan naar een voor hen passende mobiliteitsoplossing, geeft veel energie!

Waarom heb je voor Shuttel gekozen? Mobility as a Service is een enorme groeimarkt, die volop in ontwikkeling is. En Shuttel is daarin marktleider in Nederland, met de focus op kwaliteit. Daar wilde ik graag deel vanuit maken. Maar het belangrijkste is dat er simpelweg een klik was met mijn collega’s. De eerste kennismaking voelde als het spreekwoordelijke warme bad en nu ik er echt werk is dat gevoel alleen maar sterker geworden.

Ambities? Nu moet ik nog vaak uitleggen wat Mobility as a Service is en welke oplossing Shuttel hiervoor biedt. Mijn ambitie is om van Shuttel zo’n succes te maken dat ‘shuttelen’ een begrip wordt.

Heb je dromen? Het wonen en werken in een ander land lijkt mij een fantastisch avontuur. Je onderdompelen in een andere cultuur lijkt me heerlijk. Ik moet alleen m’n vrouw nog overtuigen.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit, wielrennen en mountainbiken. Daarnaast ben ik voetballiefhebber met een historische voorkeur voor FC Emmen. Daarnaast zijn muziek, (klassieke) auto’s en Italië (en een combinatie hiervan) een passie van me. En vooral genieten van het leven, samen met anderen!

artikel-milouvanwijnen.jpg

Milou van Wijnen (account manager)

Het team? Het team van Shuttel bestaat uit allemaal gezellige, professionele en hard werkende collega’s waarin ik nu de stap maak naar het salesteam. Omdat we een scale-up zijn, hebben we allemaal direct contact met de andere teams waardoor je iedereen goed kent en gebruik kunt maken van hun expertise. Daarnaast zijn we ook allemaal in voor een gezellige borrel na werktijd, wat naar mijn idee erg belangrijk is om te doen.

Wat doe je precies? Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor een portefeuille aan klanten. Dit zijn dan vooral ook de klanten waarvan Shuttel het wagenpark beheert of waarvan er een mobiliteitsgroep is met een leaseauto. Naast het beheer van de al aangesloten klanten, presenteer ik onze dienstverlening ook bij prospects om samen met hun tot een gewenste invulling van hun mobiliteitsbehoefte te komen.

Waarom heb je voor Shuttel gekozen? Voorheen was ik werkzaam bij een leasemaatschappij. Erg leuk en leerzaam, maar ik wilde meer, met daarin voornamelijk in de breedste zin van het woord als je naar mobiliteit kijkt. In de loop der jaren heb ik de markt sterk zien ontwikkelen en bedrijven willen meer dan alleen de leaseauto. Hierin zag ik een uitdaging en zo kwam Shuttel op mijn pad.

Ambities? Ambities genoeg. Ik hou van uitdagingen. Nou, die zijn er bij Shuttel genoeg. Omdat we nog een scale-up zijn, zijn er binnen de organisatie voldoende mogelijkheden om mijn uitdagingen aan te gaan. Uiteindelijk willen we Shuttel allemaal naar een hoger niveau tillen en daar help ik graag aan mee!

Heb je dromen? Dromen kan ik de hele dag door, maar ik heb geleerd dat je soms niet te ver vooruit moet kijken en moet leven met de dag. Geluk en gezondheid zijn daarin 2 grote factoren die ervoor zorgen dat ik alles heb wat een mens nodig heeft.

Wat doe je in je vrije tijd? Ik ben een echte bourgondiër en met een (ex) chefkok in huis komt dat altijd wel goed. We houden ervan om in het weekend lekker lang te tafelen met vrienden, maar al dat eten moet er natuurlijk ook weer af. Dit doe ik tijdens een potje tennis en een hockeywedstrijd op zondag. Daarnaast hebben we ons gezin uitgebreid met een hond waardoor ik regelmatig in het bos te vinden ben.