Overzicht

Alleen maar (voor)delen met MyWheels

Artikel 22 juli 2021 Leesduur: 0 - 1 minuten

Goed nieuws. Vanaf vandaag heb je 1.700 extra deelauto’s in heel Nederland tot je beschikking. We hebben namelijk (elektrische) deelauto's van MyWheels toegevoegd aan ons portfolio. Van Groningen tot Maastricht en Bolsward tot Breda, altijd een deelauto bij jou in de buurt. Ga op pad met één van de bijna 4,000 deelauto’s van Greenwheels, Amber, Juuve of MyWheels.

Wat is Mywheels?
MyWheels is de snelstgroeiende aanbieder van deelauto's in Nederland. Momenteel hebben ze meer dan 1.700 deelauto's, waarvan bijna 50 procent volledig elektrisch. Van een kleine auto voor jezelf, tot een fijne gezinsauto; met MyWheels heb je het allemaal bij de hand.

In de app van MyWheels zie je precies waar alle beschikbare auto’s in je buurt staan. Na het selecteren van de auto, zie je ook direct wat het kost om de auto te gebruiken. De app is ook de sleutel om de auto te ontgrendelen. Wel zo gemakkelijk.

Grootste netwerk aan deelauto's van Nederland
Via Shuttel heb je toegang tot een het grootste netwerk aan deelauto’s. Hiervoor werkt Shuttel samen met Greenwheels, Amber, Juuve en MyWheeels. Gezamenlijk hebben zij een landelijk dekkend netwerk. Zowel het reserveren als het openen van de auto’s kan bij alle aanbieders via hun app. Betaling van de rit gebeurt achteraf middels de verzamelfactuur van Shuttel.

Vragen?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van MyWheels voor jouw medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact op met je accountmanager of onze klantenservice (advies@shuttel.nl of 033 - 303 4600). Kijk voor het aanbod hier