Al een CO2 manager in dienst?

Geen paniek. Je hebt het vast al gehoord: vanaf 2024 is CO2-registratie verplicht voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Oftewel: elke dag al die duizenden ritten van je medewerkers rapporteren. Geen wonder dat we allemaal massaal op zoek zijn naar CO2-managers. Maar wist je dat het veel makkelijker kan? Geen CO2-manager in dienst, maar als dienst!

CO2-manager als dienst
CO2-manager Shuttel

CO2-rapportage bij meer dan 100 werknemers

We willen allemaal verduurzamen. Daarom zijn er klimaatdoelen gesteld om voor 2030 de CO2-uitstoot met 60% te verminderen. Om dit doel te bereiken stelt de overheid het verplicht dat alle bedrijven met meer dan 100 medewerkers hun ritten gaan bijhouden. Het gevolg? Veel administratie! Daar zitten jij en je medewerkers natuurlijk niet op te wachten. Waar moet je beginnen? Hoe ga je al die informatie verzamelen? En hoe behoud je het overzicht? In deze simpele video leggen we je dit haarfijn uit.

Bekijk de video
Whitepaper verplichte CO2-rapportage

Alle informatie die je nodig hebt

De nieuwe verplichte CO2-registratie betekent dat al het woon-werk verkeer en de zakelijke ritten moeten worden gerapporteerd: het aantal kilometers, het gebruikte vervoermiddel en het type brandstof. Een mooie kans om te verduurzamen. Meer weten? In onze uitgebreide whitepaper lees je alles over de overheidsplannen voor zakelijk vervoer.

Download gratis whitepaper
Shuttel

Rapporteren en verduurzamen

Wat nou als er een CO2-manager dienst was die al deze taken bij jou uit handen kon nemen. Goed nieuws: die bestaat! Shuttel helpt werkend Nederland met slimme mobiliteitsoplossingen om te voldoen aan de CO2-rapportage en helpt met verduurzamen. Ontdek waarom al meer dan 125 grootzakelijke organisaties voor Shuttel hebben gekozen. Met Shuttel wordt jullie mobiliteitsbeleid efficiënter, duurzamer en vooral gemakkelijker.

Ontdek de voordelen van Shuttel

Meer dan 125 grootzakelijke klanten kozen voor Shuttel

Alle voordelen op een rij

  • Voldoe aan CO2-rapportageplicht vanaf 2024
  • Al je mobiliteit geregeld met één dienst
  • Verhoog jullie duurzaamheid
  • Minder administratieve rompslomp
  • Verhoog de werknemer tevredenheid
  • Ideaal bij hybride werken
  • Een oplossing die is afgestemd op jullie wensen
Neem contact met ons op

Van start met Shuttel