Al een CO2 manager in dienst?

Geen paniek. Vanaf 2023 is de CO2-registratie wettelijk verplicht. En ineens heeft iedereen een CO2-manager nodig voor de CO2-rapportage van de duizenden woon-werk en zakelijke ritten per dag. Maar daar heeft toch niemand zin in? Gelukkig heb je hier helemaal geen CO2-manager nodig. Tenminste niet in dienst, maar als dienst!

CO2-manager als dienst
CO2-manager Shuttel

CO2-rapportage bij meer dan 100 werknemers

De overheid stelt een CO2-rapportage verplichting in voor woon-werk en zakelijke ritten. Alle bedrijven met meer dan 100 medewerkers moeten ritten gaan administreren en rapporteren. Het gevolg? Veel administratie waar jij en je medewerkers niet op zit te wachten. Als werkgever weet je misschien niet waar je moet beginnen. Waar ga je deze informatie verzamelen en hoe houdt je hierin het overzicht? We leggen het uit in een simpele video en hoe je hierop in kunt spelen.

Bekijk de video
Whitepaper verplichte CO2-rapportage

Alle informatie die je nodig hebt

De verplichte CO2-rapportage is onderdeel van de klimaatdoelen om de CO2 uitstoot voor 2030 met zestig procent te verminderen. Alle ritten naar de werkplek en zakelijke afspraken moeten gerapporteerd worden: het aantal kilometers, het gebruikte vervoermiddel en het type brandstof. Dit zorgt voor extra administratie, uitdagingen, maar ook kansen rondom verduurzaming. In onze uitgebreide whitepaper zetten we de overheidsplannen voor zakelijke mobiliteit voor je op een rij.

Download gratis whitepaper
Shuttel

Rapporteren en verduurzamen

Wat je nodig hebt als organisatie is een CO2-manager als dienst. Shuttel helpt werkend Nederland met slimme mobiliteitsoplossingen om te voldoen aan de CO2-rapportage en helpt met verduurzamen. Hoe? We vertellen graag waarom al meer dan 125 grootzakelijke organisaties voor Shuttel hebben gekozen. We zijn er om jullie mobiliteitsbeleid efficiënter, duurzamer en vooral gemakkelijker te maken.

Ontdek de voordelen van Shuttel

Meer dan 125 grootzakelijke klanten kozen voor Shuttel

Alle voordelen op een rij

  • Voldoe aan CO2-rapportageplicht vanaf 2023
  • Totaaloplossing voor grootzakelijke mobiliteit
  • Zet in op duurzaamheid
  • Voorkom administratieve rompslomp
  • Verhoog de tevredenheid van medewerkers
  • Faciliteer hybride werken
  • Geef flexibel invulling aan jullie mobiliteitsbeleid
Neem contact met ons op

Van start met Shuttel