Shuttel

Scale-up Shuttel zoekt Senior Credit Controller

Shuttel werkt aan schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Eén mobiliteitsapp voor alle vervoer, zonder onnodige administratie. We hebben grote (digitale) groeiambities: heel werkend Nederland aan het ‘shuttelen’. Daarom zijn we op zoek naar een Senior Credit Controller om onze backoffice te versterken voor 24 tot 32 uur per week.

Bekijk de vacature

Wat ga je doen?
Bij Shuttel hebben we een duidelijke missie: heel werkend Nederland laten ‘shuttelen’. Dit gaat vanzelfsprekend gepaard met veel zakelijke en particuliere klanten, waarvan de aantallen alleen maar blijven groeien. Jij staat als Senior Credit Controller in contact met deze klanten over betalingsachterstanden en andere complexe financiële vraagstukken. Concreet houdt dit in dat je actief openstaande posten nabelt en telefonisch of per mail contact hebt met de klanten. Natuurlijk bewegen we als mobiliteitsbedrijf het liefst altijd mee, maar aan het eind van de route heb jij ook met het incassobureau contact voor de langst lopende zaken.

Daarnaast ga jij:

  • Afspraken maken, bewaken & opvolgen bij betalingsregelingen en incasso’s;
  • Achterstallige betalingen afhandelen;
  • Klantdossiers beheren en up-to-date houden.

Wat vragen we van jou?
Omdat je in deze functie vanaf de start zelfstandig zal functioneren, is het van belang dat jij in ieder geval drie jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Bij Shuttel werken we in een informele setting, waarbij alle collega’s de groeiambities van de organisatie delen. Je bent dus intrinsiek gemotiveerd om mee te ‘shuttelen’ en deelt onze stip aan de horizon. Omdat je te maken hebt met gevoelige situaties voor klanten, is het belangrijk dat je empathisch doch pragmatisch bent ingesteld. Je waardeert het persoonlijke verhaal, maar werkt direct naar een oplossing toe.

Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde opleiding in een financiële richting;
  • Kennis van & affiniteit met MS Office en Exact;
  • Ervaring met kredietbewakingssoftware zoals Creditdevice.

Wat bieden we jou?
Practice what you preach, natuurlijk krijg jij een prachtige black-edition Shuttel kaart voor al je woon-werk en zakelijke reizen. Daarnaast bieden we een salaris van €3.500 tot €4.000 bruto per maand mét een aanvullend budget dat je kunt laten uitkeren of inzetten voor extra vrije dagen. Omdat ook je fysieke en mentale gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat, kun je tevens gebruik maken van een divers aanbod aan gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Ook krijg jij:

  • Trainingen en cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied;
  • Personeelskorting op onder andere fietsen, private lease en auto’s;
  • En last but not least: een gezellige werkomgeving waar je met je collega’s naast werkt, ook vrijdagmiddagborrelt, BBQ’t op het dakterras of meegaat met teamuitjes!

Waar ga je werken?
Jouw bureau staat in ons sfeervolle pand boven Amersfoort Centraal. Hier, boven de treinsporen, timmeren wij flink aan de weg als grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitskaarten in Nederland. Shuttel bestaat al bijna 10 jaar en is een joint venture van Pon en Volkswagen Financial Services. Onze speerpunten zijn schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Dit verzorgen wij inmiddels al voor ruim 125 grootzakelijke klanten als de Rijksoverheid, FrieslandCampina, KraftHeinz, Deloitte, Fugro en Decathlon.

De sfeer op kantoor is informeel. We groeien hard als organisatie, maar de lijnen zijn kort. Je loopt makkelijk even langs bij je collega’s, kunt altijd iets vragen en voelt je snel thuis dankzij de dagelijkse gezamenlijke lunches. Omdat wij geloven dat je alleen kunt excelleren als je jezelf kan en mag zijn, vinden wij inclusiviteit erg belangrijk in ons team. Ook wordt dit excelleren nog verder gestimuleerd in de ruimte die je krijgt om actief mee te denken over verbeteringen en kansen voor jouw team of het bedrijf. En naast al dat werken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels of elk ander moment van de week dat we voelen dat het tijd is voor een feestje.

Is jouw interesse gewekt?
Solliciteren gaat heel eenvoudig met een mail aan administratie@shuttel.nl. Voeg bij de mail jouw cv en een weloverwogen motivatie, zodat we meteen een helder beeld hebben van jouw profiel en ambitie. Na sollicitatie en bij interesse vanuit onze kant, kun jij binnen zeven dagen een reactie verwachten.