vacature-communicatie-professional

Vacature Marketing & Communicatie Professional

Shuttel werkt aan schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Eén mobiliteitsapp voor alle vervoer, zonder onnodige administratie. We hebben grote (digitale) groeiambities: heel werkend Nederland aan het ‘shuttelen’. Daarom zijn we op zoek naar een creatieve Marketing & Communicatie Professional (32 - 40 uur) die al wat meters heeft gemaakt en aansluit op onze ambities.

Bekijk de vacature

Wat ga je doen?
De wereld van mobiliteit is constant in beweging. Onze dienstverlening is daarom nooit af en dat maakt het juist zo leuk. Elke dag zetten wij weer een stapje door nieuwe diensten toe te voegen aan onze robuuste basis. Heel werkend Nederland laten ‘shuttelen’ is een mooie uitdaging. Het zet ons ertoe om werkgevers goed te informeren en overtuigen om met ons in gesprek te gaan. Daar ga jij bij helpen! Je denkt mee bij propositieontwikkeling, (digitale) marketingcommunicatiestrategieën, online campagnes, verbeteringen van salesuitingen (zoals website, presentaties en offertes), maar ook bij het creëren van aansprekende content (zoals video’s, social media updates, teksten en afbeeldingen). Kortom, van lead naar blije klant.

Daarnaast ga je aan de slag met de consumer journey van onze bijna 200.000 gebruikers. Het doel hiervan is om de gebruikers écht ambassadeurs van Shuttel te maken, waarbij input voor nieuwe features van de app altijd welkom is.

Dit doe je door:

  • Relevante momenten in de journey te identificeren;
  • Interessante en aansprekende content te bedenken;
  • Marketing automation en activatiecampagnes in te richten;
  • Het onboardingproces te optimaliseren.

vacature freelance marketing communicatie specialist

Wat bieden we jou?
Practice what you preach, natuurlijk krijg jij een prachtige black-edition Shuttel kaart voor al je woon-werk en zakelijke reizen. Daarnaast bieden we een salaris van €3.500 tot €4.250 bruto per maand mét een aanvullend budget dat je kunt laten uitkeren of inzetten voor extra vrije dagen. Omdat ook je fysieke en mentale gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat, kun je tevens gebruik maken van een divers aanbod aan gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Ook krijg jij:

  • Trainingen en cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied;
  • Personeelskorting op onder andere fietsen, private lease en auto’s;
  • En last but not least: een gezellige werkomgeving waar je met je collega’s naast werkt, ook vrijdagmiddagborrelt, BBQ’t op het dakterras of meegaat met teamuitjes!
vacature-marketing-communicatie-amersfoort

Waar ga je werken?
Jouw bureau staat in ons sfeervolle pand boven Amersfoort Centraal. Hier, boven de treinsporen, timmeren wij flink aan de weg als grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitskaarten in Nederland. Shuttel bestaat al bijna 10 jaar en is een joint venture van Pon en Volkswagen Financial Services. Onze speerpunten zijn schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Dit verzorgen wij inmiddels al voor ruim 125 grootzakelijke klanten als de Rijksoverheid, FrieslandCampina, KraftHeinz, Deloitte, Fugro en Decathlon.

De sfeer op kantoor is informeel. We groeien hard als organisatie, maar de lijnen zijn kort. Je loopt makkelijk even langs bij je collega’s, kunt altijd iets vragen en voelt je snel thuis dankzij de dagelijkse gezamenlijke lunches. Omdat wij geloven dat je alleen kunt excelleren als je jezelf kan en mag zijn, vinden wij inclusiviteit erg belangrijk in ons team. Ook wordt dit excelleren nog verder gestimuleerd in de ruimte die je krijgt om actief mee te denken over verbeteringen en kansen voor jouw team of het bedrijf. En naast al dat werken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels of elk ander moment van de week dat we voelen dat het tijd is voor een feestje.

Lijkt dit je wat?
Voel je je aangesproken door deze vacature en ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Bart Horstman (bart@shuttel.nl of 06-13 11 10 96). Je kunt Bart ook bereiken voor vragen over de vacature of functie.

vacature-marketing-communcatie-werksfeer

Bekijk alle vacatures
In onze wereld is er altijd plek voor jou. Mobiliteitsconsultants, IT-developers, binnendienstmedewerkers, stagiair(e)s, projectmanagers, accountmanagers en financespecialisten: iedereen met passie is bij ons welkom! Bekijk alle vacatures.