Hybride werken mobiliteitsbeleid

Key Accountmanager bij Shuttel

Shuttel zet zich in voor een toekomst met schonere, duurzamere en slimmere mobiliteitsoplossingen. Onze visie is om met één geïntegreerde app & mobiliteitskaart alle vormen van vervoer toegankelijk te maken, efficiënt en zonder de last van overbodige administratie. Hiermee ontzorgen wij werkgevers volledig in hun duurzame mobiliteitsbeleid. In onze missie om heel werkend Nederland te laten 'shuttelen', zijn we op zoek naar een Key Accountmanager (32-40 uur per week). Zet jij de stap in duurzame en innovatieve mobiliteit?

Bekijk de vacature

Wat ga je doen?

Bij Shuttel is onze missie helder: heel werkend Nederland aan het 'shuttelen' krijgen. Als Key Accountmanager beheer je het volledige verkooptraject, wint nieuwe klanten en zorgt dat bestaande klanten met enthousiasme blijven reizen met Shuttel. In gesprekken met grootzakelijke klanten, variërend van 100 tot 5000 medewerkers, adviseer je over onze mobiliteitsoplossingen en demonstreer je hoe Shuttel aansluit bij hun organisatie. Je luistert actief om kansen te identificeren en presenteert overtuigend onze mobiliteitsdiensten.

Je bouwt daarnaast relaties op en onderhoudt deze, steeds met het doel voor ogen om een efficiëntere, duurzamere toekomst te creëren. In dit proces werk je nauw samen met collega's, samenwerking en gevoel voor humor zijn daarom erg belangrijk.

Als onderdeel van je rol bij Shuttel, ben je niet alleen verantwoordelijk voor het beheren van verkooptrajecten en het adviseren van klanten, maar ook verantwoordelijk voor:

 • Zelfstandig beheer van je agenda, inclusief het plannen van zowel fysieke als digitale afspraken;
 • Het leiden van contractonderhandelingen en volledige verantwoordelijkheid voor verkooptrajecten van begin tot eind;
 • Adviseren van klanten over het verbeteren en verduurzamen van hun mobiliteit;
 • Actief uitbreiden van ons dienstenaanbod bij bestaande klanten;
 • Analyseren van marktontwikkelingen en klantbehoeften om nieuwe zakelijke kansen te identificeren;
 • Het optimaliseren van het salesproces om efficiëntie en effectiviteit te verhogen.

Wat vragen we van jou?

In deze functie begin je direct met zelfstandig werken, wat betekent dat relevante ervaring in een soortgelijke positie cruciaal is. Bij Shuttel heerst een informele sfeer, maar we zijn allemaal serieus over onze groeiambities. Daarom zoeken we iemand die niet alleen de ervaring meebrengt, maar ook een natuurlijke drive heeft om met ons mee te 'shuttelen'. We verwachten dat je actief onze visie omarmt en enthousiast meewerkt aan het bereiken van onze gemeenschappelijke doelen. Bovendien is het belangrijk dat je initiatief neemt, flexibel bent en goed in teamverband kunt werken om samen succes te behalen.

Daarnaast heb jij:

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
 • Kennis van en affiniteit met MS Office en Salesforce;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Het vermogen om zelfstandig te werken en initiatieven te nemen;
 • Een klantgerichte instelling en ervaring met relatiebeheer.

Wat bieden we jou?

Practice what you preach, natuurlijk krijg jij een prachtige black-edition Shuttel kaart voor al je woon-werk en zakelijke reizen. En een leaseauto hoort er ook bij. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en bonus. Mét een aanvullend budget dat je kunt laten uitkeren of inzetten voor extra vrije dagen. Omdat ook je fysieke en mentale gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat, kun je tevens gebruik maken van een divers aanbod aan gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Ook krijg jij:

 • Trainingen en cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Personeelskorting op onder andere fietsen, private lease en auto’s;
 • En last but not least: een gezellige werkomgeving waar je met je collega’s naast werkt, ook vrijdagmiddagborrelt, BBQ’t op het dakterras of meegaat met teamuitjes!

Waar ga je werken?

Jouw bureau staat in ons sfeervolle pand boven Amersfoort Centraal. Hier, boven de treinsporen, timmeren wij flink aan de weg als grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitskaarten in Nederland. Shuttel bestaat al bijna 10 jaar en is een joint venture van Pon en Volkswagen Financial Services. Onze speerpunten zijn schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Dit verzorgen wij inmiddels al voor ruim 125 grootzakelijke klanten als de Rijksoverheid, FrieslandCampina, KraftHeinz, Deloitte, Fugro en Decathlon.

De sfeer op kantoor is informeel. We groeien hard als organisatie, maar de lijnen zijn kort. Je loopt makkelijk even langs bij je collega’s, kunt altijd iets vragen en je voelt snel thuis dankzij de dagelijkse gezamenlijke lunches. Omdat wij geloven dat je alleen kunt excelleren als je jezelf kan en mag zijn, vinden wij inclusiviteit erg belangrijk in ons team. Ook wordt dit excelleren nog verder gestimuleerd in de ruimte die je krijgt om actief mee te denken over verbeteringen en kansen voor jouw team of het bedrijf. En naast al dat werken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels of elk ander moment van de week dat we voelen dat het tijd is voor een feestje.

Shuttel

Is jouw interesse gewekt?

Begin je reis bij Shuttel en zet de stap naar een dynamische toekomst! Het sollicitatieproces bij Shuttel is eenvoudig en snel. Stuur een e-mail naar harold@shuttel.nl. Voeg je CV en een goed doordachte motivatie toe, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw vaardigheden en ambities. Voor meer gedetailleerde informatie over de functie en om direct je vragen te stellen, kun je ook contact opnemen met Harold (+31 (0)628126210). We zijn benieuwd naar jouw verhaal en kijken ernaar uit om mogelijk samen te werken.