gemak van de mobiliteitskaart

Customer Success Manager Publieke Sector

Jij weet wat ervoor nodig is om een tevreden klant te veranderen in een klant die nooit meer weg wilt. En als iedereen denkt dat je al 100% gegeven hebt, doe je nét dat beetje meer. Dit is hoe wij onze Customer Success Manager Publieke Sector voor ons zien. Samen met de accountmanager en je team ben jij verantwoordelijk voor een vlekkeloze implementatie bij onze publieke klanten.

Wat ga je doen? 
Bij Shuttel hebben we grote ambities: heel werkend Nederland aan het Shuttelen. Als Customer Success Manager Publieke Sector draag jij bij aan deze stip op de horizon door met jouw enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden jouw contactpersonen te woord te staan zodat zij intern alle vragen rondom mobiliteit kunnen beantwoorden. Wij hebben de ambitie om de komende jaren hard te gaan groeien met onze organisatie. Maar om onze klanten te blijven voorzien van de allerbeste kwaliteit, moeten wij wel continu blijven innoveren. Zie jij samen met je collega’s mogelijkheden waarop we efficiënter kunnen worden? Ga ervoor!

Je gaat werken in een dynamisch team waarin niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt. Het team bestaat momenteel uit acht leuke collega’s. Omdat we goed bereikbaar willen zijn voor onze gebruikers, zijn er elke dag twee shifts: van 8:00 tot 16:30 uur en van 9:30 tot 18:00 uur.

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Je bent telefonisch en per mail het eerste aanspreekpunt voor de contactpersonen bij de klant (niet de eindgebruiker);
 • Je hebt regelmatig contact met collega’s van verschillende disciplines om de dienstverlening goed te laten verlopen;
 • Je zorgt dat de implementatie van het contract goed verloopt en dat de contactpersonen bij de klant alle mogelijkheden en diensten snel onder de knie krijgen;
 • Je borgt de opgebouwde kennis binnen het team; na een jaar ben jij onze lopende encyclopedie en gedurende je werk leg je dit ook vast in een kennisbank; 

Kortom, een afwisselende functie waarbij diverse werkzaamheden samenkomen en geen dag hetzelfde is!

Wat vragen we aan jou?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en doelgerichte collega die ons team komt versterken. Herken je jezelf in onderstaande kenmerken dan ben je bij Shuttel op je plek:

 • klant- en servicegericht werken
 • problemen snel signaleren en oplossen;
 • secuur werken;
 • zowel zelfstandig als samen goed kunnen werken;
 • makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • helder communiceren

Voldoe je niet aan alle eisen, maar spreekt de functie je aan en denk je “Ja, ik ben geschikt”? Dan horen we evengoed graag van je.

Wij bieden: 

 • een uitdagende baan binnen een gezellig team met behulpzame collega's;
 • de mogelijkheid alles te leren over mobiliteit en de bijbehorende diensten;
 • een informele sfeer met gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • een aanvullend budget naast je salaris dat je kunt laten uitkeren of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen;
 • een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband
 • een winstuitkering;
 • een werkomgeving waarin plezier in het werk erg belangrijk is.

Vacature-customer-succes-manager

Waar ga je werken?
Shuttel maakt zakelijk reizen makkelijker, duurzamer en inzichtelijker. Dagelijks reizen meer dan 150.000 gebruikers van diverse Nederlandse bedrijven en multinationals met Shuttel. Dat telt op tot maar liefst 300.000 reisbewegingen per dag. Shuttel is een snelgroeiende scale-up en biedt een Mobility as a Service (MaaS) oplossing. Hiermee krijgen medewerkers met één app/kaart toegang tot vrijwel alle vormen van mobiliteit en eventueel thuiswerken. En dat zonder administratie.

Vanuit ons sfeervolle pand op Amersfoort Centraal timmeren wij flink aan de weg. We zijn een jong, gezellig en ambitieus bedrijf dat op het gebied van mobiliteit volop in ontwikkeling is. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. We lunchen elke dag samen aan onze grote keukentafel. We stimuleren je om mee te denken over verbeteringen en kansen voor je team of het bedrijf. Het team bestaat momenteel uit acht leuke collega’s. Je gaat werken in een dynamisch team waarin niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt. Vooral op ons eigen dakterras tijdens de vrijdagmiddagborrels (of op andere momenten tijdens de week wanneer we vinden dat er reden is tot een feestje).

Lijkt dit je wat?
Voel je je persoonlijk aangesproken door deze vacature en ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Rens Greven (rens@shuttel.nl of 06-1342 2197). Je kunt Rens ook bereiken voor vragen over de vacature of functie.

Bekijk alle vacatures
In onze wereld is er altijd plek voor jou. Mobiliteitsconsultants, IT-developers, binnendienstmedewerkers, stagiair(e)s, projectmanagers, accountmanagers en financespecialisten: iedereen met passie is bij ons welkom! Bekijk alle vacatures.