Whitepaper duurzame mobiliteit

Customer Success Manager bij Shuttel

Ben jij die proactieve communicator die elke klantvraag als een uitdaging ziet? Duik je met enthousiasme in de dynamische wereld van elektrisch rijden en laadoplossingen? Als Customer Success Manager voor de laadoplossingen bij Shuttel, ben jij de schakel die de klant feilloos op weg helpt in de wereld van laadpalen, meterkasten en (thuis)verrekeningen. Klaar voor een uitdagende functie in de voorhoede van duurzame mobiliteit?

Bekijk de vacature

Bij Shuttel hebben we een duidelijke missie: heel werkend Nederland aan het Shuttelen. Als eerste aanspreekpunt ben je een essentiële pilaar in het realiseren van deze visie, zeker nu elektrisch rijden een vlucht neemt. Je werkt nauw samen met diverse collega’s en klanten, identificeert kansen voor procesoptimalisatie en staat elke dag paraat voor nieuwe uitdagingen in de wereld van elektrisch laden. Ben jij klaar om samen met ons op deze reis te stappen?

Wat ga je doen?

In de snelgroeiende wereld van elektrisch rijden ben jij het aanspreekpunt voor al onze klanten en partners. Je stapt elke dag in met het doel om de klantervaring naar een hoger niveau te tillen.

Concreet bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Product & dienst expertise: Als het eerste aanspreekpunt ben je volledig op de hoogte van het product- en dienstenaanbod van Shuttel, variërend van laadpalen en laaddruppels tot het gehele proces van installatie, offerte en facturering.
 • Klantcontact & beleving: Je onderhoudt proactief contact met zowel werkgevers als werknemers, waarbij je streeft naar een optimale klantbeleving. Dit betekent ook dat je eigenaarschap voelt over problemen die klanten ervaren en deze met daadkracht en efficiëntie aanpakt.
 • Advisering & voorstellen: Je duikt in de specifieke behoeften van prospects, adviseert hen over de best passende laadoplossingen van Shuttel en vertaalt dit naar op maat gemaakte voorstellen.
 • Samenwerking met leveranciers: Je schakelt snel en behoudt korte lijnen met externe partners zoals laadpaalfabrikanten, installateurs en IT-leveranciers. Jouw doel is altijd om de beste oplossing voor de klant te realiseren.
 • Teamwork: Samenwerking is de sleutel. Met je collega’s vorm je een hecht team, waarbij leren van én met elkaar centraal staat.

Kortom, een afwisselende functie waarbij diverse werkzaamheden samenkomen en geen dag hetzelfde is!

Wat vraagt Shuttel van jou?
Natuurlijk zijn we op zoek naar een bepaald profiel, maar nog veel meer zijn we op zoek naar een echte Shuttelaar. Jij bent net zo enthousiast om heel Nederland aan het ‘shuttelen’ te krijgen als wij en werkt zeer klant- en servicegericht. Je bent leergierig, maakt je kennis en processen snel eigen en doet dit zowel zelfstandig als in teamverband.

 • Daarnaast ben jij: iemand die problemen snel signaleert en durft op te lossen;
 • Heel helder in je communicatie, zowel telefonisch als per mail;
 • Een zeer secuur werker, je zit op de details en bent accuraat in je administratie.

Twijfel je of je voldoet aan de eisen, maar ben je wel enthousiast over Shuttel en de functie? Neem dan vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat biedt Shuttel jou?
Practice what you preach, natuurlijk krijg jij een Shuttel kaart voor al je woon-werk en zakelijke reizen. Jij krijgt een tijdelijk contract met het gezamenlijk doel deze bij wederzijds bevallen, deze na de initiële termijn om te zetten naar een vast dienstverband. Daarnaast bieden we een salaris van 3200 - 3600 euro mét een aanvullend budget dat je kunt laten uitkeren of inzetten voor extra vrije dagen. Omdat ook je fysieke en mentale gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat, kun je tevens gebruik maken van een divers aanbod aan gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Aanvullend krijg je bij Shuttel

 • Een uitdagende baan binnen een gezellig team met behulpzame collega's;
 • De mogelijkheid alles te leren over mobiliteit en de bijbehorende diensten;
 • Winstuitkering;
 • En last but not least: een gezellige werkomgeving waar je met je collega’s naast werkt, ook vrijdagmiddagborrelt, BBQ’t op het dakterras of mee kunt gaan met teamuitjes!

Waar kom je terecht?
Jouw bureau staat in ons sfeervolle pand boven Amersfoort Centraal. Hier, boven de treinsporen, timmeren wij flink aan de weg als grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitskaarten in Nederland. Shuttel bestaat al bijna 10 jaar en is een joint venture van Pon en Volkswagen Financial Services. Onze speerpunten zijn schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Dit verzorgen wij inmiddels al voor ruim 125 grootzakelijke klanten als de Rijksoverheid, FrieslandCampina, KraftHeinz, Deloitte, Fugro en Decathlon.

De sfeer op kantoor is informeel. We groeien hard als organisatie, maar de lijnen zijn kort. Je loopt makkelijk even langs bij je collega’s, kunt altijd iets vragen en voelt je snel thuis dankzij de dagelijkse gezamenlijke lunches. Omdat wij geloven dat je alleen kunt excelleren als je jezelf kan en mag zijn, vinden wij inclusiviteit erg belangrijk in ons team. Ook wordt dit excelleren nog verder gestimuleerd in de ruimte die je krijgt om actief mee te denken over verbeteringen en kansen voor jouw team of het bedrijf. En naast al dat werken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels of elk ander moment van de week dat we voelen dat het tijd is voor een feestje.

Je gaat werken in een dynamisch team van acht leuke collega’s waarin niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt.

Lijkt dit je wat?

Voel je je persoonlijk aangesproken door deze vacature en ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Ron de Kroon (ron@shuttel.nl of 06-57 94 05 21). Je kunt Ron ook bereiken voor vragen over de vacature of functie.