Hybride werken mobiliteitsbeleid

Customer Care Specialist

Hou jij ervan om mensen blij te maken? Ben jij de spin in het web die alles regelt en overziet bij het boarden van klanten, customer support en de operationele uitrol van onze business? Bij Shuttel zoeken we een Customer Care Medewerk(st)er binnen een informeel en leuk team!

Wat ga je doen?
We hebben grote groeiambities met het merk Shuttel: heel werkend Nederland aan het Shuttelen. Jij gaat hier actief en hands-on een bijdrage aan leveren. Samen met jouw Customer Service collega’s geef je klanten (werkgevers) en gebruikers (werknemers) telefonisch of per e-mail informatie en advies over allerlei zaken die te maken hebben met onze mobiliteitsoplossingen: van het praktische gebruik van de Shuttel app/kaart tot de invulling van een mobiliteitsbudget.

Je gaat werken in een dynamisch team waarin niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt. Het team bestaat momenteel uit acht leuke collega’s. Omdat we goed bereikbaar willen zijn voor onze gebruikers, zijn er elke dag twee shifts: van 8:00 tot 16:30 uur en van 9:30 tot 18:00 uur.

Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit:

 • Het helpen van onze Shuttelaars met de aanvraag van hun ‘Mijn Shuttel’-account en Shuttel kaart;
 • Telefonisch en per mail (toekomstig ook per chat) onze klanten helpen met een diversiteit aan vragen;
 • Contact onderhouden met werknemers, werkgevers (van FrieslandCampina, Fugro tot de Rijksoverheid) en onze mobiliteitspartners (van de NS, Greenwheels tot SIXT);
 • Het verzenden van de Shuttel mobiliteitskaarten en laaddruppels;

Kortom, een afwisselende functie waarbij allerlei verschillende werkzaamheden samenkomen: geen dag is hetzelfde!

Wat vragen we aan jou?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en doelgerichte collega die ons team komt versterken. Herken je jezelf in onderstaande kenmerken, dan is Shuttel de werkplek voor jou:

 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je gaat secuur te werk;
 • Je bent niet bang om de telefoon op te nemen;
 • Je kunt zowel goed zelfstandig werken als samenwerken;
 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden;
 • Je kunt snel problemen signaleren en oplossen;
 • Je communiceert helder.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar spreekt de functie je aan en denk je “Ja, ik ben geschikt”? Dan horen we evengoed graag van je.

Wij bieden:

 • een uitdagende baan binnen een gezellig team met behulpzame collega's;
 • een informele sfeer met gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • een aanvullend budget naast je salaris dat je kunt laten uitkeren of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen;
 • een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband;
 • een winstuitkering;
 • een werkomgeving waarin plezier in het werk erg belangrijk is.

Wagenparkbeheerder/leaseconsultant

Waar ga je werken?
Shuttel maakt zakelijk reizen makkelijker, duurzamer en inzichtelijker. Dagelijks reizen meer dan 150.000 gebruikers van diverse Nederlandse bedrijven en multinationals met Shuttel. Dat telt op tot maar liefst 300.000 reisbewegingen per dag. Shuttel is een snelgroeiende scale-up en biedt een Mobility as a Service (MaaS) oplossing. Hiermee krijgen medewerkers met één app/kaart toegang tot vrijwel alle vormen van mobiliteit en eventueel thuiswerken. En dat zonder administratie.

Vanuit ons sfeervolle pand op Amersfoort Centraal timmeren wij flink aan de weg. We zijn een jong, gezellig en ambitieus bedrijf dat op het gebied van mobiliteit volop in ontwikkeling is. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. We lunchen elke dag samen aan onze grote keukentafel. We stimuleren je om mee te denken over verbeteringen en kansen voor je team of het bedrijf. Het team bestaat momenteel uit acht leuke collega’s. Je gaat werken in een dynamisch team waarin niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt. Vooral op ons eigen dakterras tijdens de vrijdagmiddagborrels (of op andere momenten tijdens de week wanneer we vinden dat er reden is tot een feestje).

Lijkt dit je wat?
Voel je je persoonlijk aangesproken door deze vacature en ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Rens Greven (rens@shuttel.nl of 06-1342 2197). Je kunt Rens ook bereiken voor vragen over de vacature of functie.

Bekijk alle vacatures
In onze wereld is er altijd plek voor jou. Mobiliteitsconsultants, IT-developers, binnendienstmedewerkers, stagiair(e)s, projectmanagers, accountmanagers en financespecialisten: iedereen met passie is bij ons welkom! Bekijk alle vacatures.