Hybride werken mobiliteitsbeleid

Shuttel zoekt Office Manager

Ben jij een organisatietalent met een passie voor efficiëntie, affiniteit met HR en compliance, en het vermogen om kantoorprocessen naadloos te beheren? Kom ons team versterken en speel een cruciale rol in het realiseren van onze visie op duurzame mobiliteit.

Bekijk de vacature

Shuttel zet zich in voor een toekomst van schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Met onze ambitie om heel werkend Nederland te laten 'shuttelen' via onze gebruiksvriendelijke mobiliteitsapp, streven we naar aanzienlijke (digitale) groei. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een Office Manager die ons 32 tot 40 uur per week kan ondersteunen. Ben jij een organisatietalent met een passie voor efficiëntie, affiniteit met HR en compliance, en het vermogen om kantoorprocessen naadloos te beheren? Kom ons team versterken en speel een cruciale rol in het realiseren van onze visie op duurzame mobiliteit.

Wat ga je doen?
Als Office Manager bij Shuttel neem je een centrale positie in binnen ons kantoor. Je hebt de leiding over de coördinatie en optimalisatie van onze dagelijkse operationele activiteiten, variërend van het onboarden van nieuwe collega's tot het efficiënt voorbereiden van uiteenlopende bedrijfsprocessen. Jouw vermogen om proactief problemen te identificeren en aan te pakken voordat ze ontstaan, is van onschatbare waarde in deze rol.

In deze veelzijdige functie als Office Manager ga je verder dan alleen organiserende taken. Je integreert HR, Compliance, en procesoptimalisatie/certificeringen binnen jouw rol. Kortom, je zult:

 • Het managementteam ondersteunen bij de onboarding van nieuwe collega's en andere HR-gerelateerde taken.
 • De compliance agenda beheren, waarbij je overzicht behoudt over belangrijke certificeringen zoals ISO 27001, 9001, en ISAE 3402 type 2.
 • Proactief anticiperen op signalen van onze juristen en fiscalisten en ervoor zorgen dat deze bij de juiste personen binnen de organisatie worden belegd.
 • Kwaliteitsmanagement integreren als een actief en levend onderdeel van onze dagelijkse operatie.
 • De samenwerking met externe juristen en andere specialisten beheren en coördineren.
 • Vanzelfsprekend samenwerken met andere afdelingen, waarbij je over afdelingsgrenzen heen kijkt.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Wat vragen we van jou
We zoeken een Office Manager die ons team komt versterken met zelfstandigheid, expertise en een scherpe blik voor detail. Ben jij een proactieve professional die gedijt in een dynamische omgeving? Iemand die niet alleen uitblinkt in organisatorische vaardigheden maar ook in staat is om strategisch mee te denken en bij te dragen aan onze groei?

Wat we van je verwachten:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van office management.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Ervaring met Microsoft Office en andere relevante kantoorsoftware.
 • Een proactieve en oplossingsgerichte mindset.
 • Sterk organisatietalent en oog voor detail.
 • Kennis van managementsystemen en certificeringen is een pré.
 • Relevante werkervaring in soortgelijke functies

Wat bieden we jou?

Practice what you preach, natuurlijk krijg jij een prachtige black-edition Shuttel kaart voor al je woon-werk en zakelijke reizen. Daarnaast bieden we een marktconform salaris mét een aanvullend budget dat je kunt laten uitkeren of inzetten voor extra vrije dagen. Omdat ook je fysieke en mentale gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat, kun je tevens gebruik maken van een divers aanbod aan gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Ook krijg jij:

 • Trainingen en cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Personeelskorting op onder andere fietsen, private lease en auto’s;
 • En last but not least: een gezellige werkomgeving waar je met je collega’s naast werkt, ook vrijdagmiddagborrelt, BBQ’t op het dakterras of meegaat met teamuitjes!

Waar ga je werken?

Jouw bureau staat in ons sfeervolle pand boven Amersfoort Centraal. Hier, boven de treinsporen, timmeren wij flink aan de weg als grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitskaarten in Nederland. Shuttel bestaat al bijna 10 jaar en is een joint venture van Pon en Volkswagen Financial Services. Onze speerpunten zijn schonere, duurzamere en slimmere mobiliteit. Dit verzorgen wij inmiddels al voor ruim 125 grootzakelijke klanten als de Rijksoverheid, FrieslandCampina, KraftHeinz, Deloitte, Fugro en Decathlon.

De sfeer op kantoor is informeel. We groeien hard als organisatie, maar de lijnen tussen de 40 collega’s zijn kort. Je loopt makkelijk even langs bij je collega’s, kunt altijd iets vragen en je voelt snel thuis dankzij de dagelijkse gezamenlijke lunches. Omdat wij geloven dat je alleen kunt excelleren als je jezelf kan en mag zijn, vinden wij inclusiviteit erg belangrijk in ons team. Ook wordt dit excelleren nog verder gestimuleerd in de ruimte die je krijgt om actief mee te denken over verbeteringen en kansen voor jouw team of het bedrijf. En naast al dat werken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels of elk ander moment van de week dat we voelen dat het tijd is voor een feestje.

Interesse gewekt?

Denk je dat deze functie perfect bij jou past? Dan willen wij jou graag leren kennen. Neem direct contact op met Wesley van Dijken via wesley@shuttel.nl of bel 06-10 94 88 89. Voor vragen over de functie of verdere details kun je ook bij Wesley terecht.