mobiliteitsoplossing voor grootzakelijk

Financial Controller

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in een compact, gezellig en professioneel team? Ben jij de Financial Controller die in samenwerking met ons team verantwoordelijk is voor de financiële afdeling van onze organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees de vacaturetekst

Ben jij onze nieuwe Financial Controller?

Wat ga je doen?
De mobiliteitsmarkt is volop in beweging. De manier waarop werkgevers invulling geven aan de mobiliteitsbehoeftes van hun medewerkers is door de coronacrisis significant veranderd. MKB’ers, grootzakelijke Nederlandse bedrijven en multinationals kiezen voor een mobiliteitsbeleid waarbij ze hun medewerkers stimuleren om schoner, anders en minder te reizen. Het wagenpark wordt daarbij steeds meer elektrisch. We helpen werkend Nederland op weg om hun (duurzame) mobiliteitsambities en -doelstellingen te behalen. Het is onze ambitie om in te spelen op alle marktkansen in deze B-to-B markt. Niet alleen door te anticiperen op de kansen die voorbijkomen, maar door proactief ze zelf te creëren.

Als financial controller bied je ondersteuning of bent verantwoordelijk voor de volgende gebieden:

 • Debiteuren beheer
 • Crediteuren beheer
 • Facturering naar onze klanten
 • Maandelijkse financiële verslaglegging in exact en HFM
 • Bijhouden en actualiseren van de grootboek rekeningen
 • Salaris administratie
 • BTW aangiftes
 • Verantwoordelijkheid voor een verdere professionalisering van de financiële processen

Wat vragen we van jou?
We zoeken een georganiseerde, flexibele financial controller. Iemand die secuur te werk gaat, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en servicegerichtheid in zijn bloed heeft stromen. Een gedreven professional die zowel zelfstandig als samen goed kan werken, makkelijk schakelt tussen verschillende werkzaamheden en problemen snel signaleert en op kan lossen.

Daarnaast:

 • Beschik je tenminste over een hbo-opleiding en heb je minimaal 3-5 jaar ervaring
 • Ben je verwant met het schaalbaar en lean en mean maken van financiële processen
 • Durf je out-of-the-box te denken, initieert zelf nieuwe ideeën en toont hier eigenaarschap op.
 • Kennis en ervaring met Exact is een pluspunt

Wat bieden wij?
Je krijgt de kans om deel uit te maken van een jonge en snelgroeiende organisatie, die deel uitmaakt van Pon (de grootste mobiliteitsaanbieder van Nederland) en Volkswagen Financial Services (VWFS, de grootste leasemaatschappij ter wereld). Je komt te werken in een divers en dynamisch team, welke gehuisvest is op het Stationsplein in Amersfoort. Werken met plezier vinden we een serieuze zaak. We zijn open, informeel en optimistisch. Vrijheid om jezelf te zijn, vinden we heel belangrijk. Uiteraard werken we hard, maar delen en vieren van successen vinden we net zo belangrijk.

Wij bieden een uitdagende functie in een trots bedrijf. In deze functie speel je een belangrijke rol in de organisatie en in de verdere groei van Shuttel. Uiteraard wordt een marktconform salaris geboden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (uiteraard o.a. met onze Shuttel mobiliteitsoplossing) en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de Financieel Directeur van Shuttel.

Over Shuttel
Wij zijn Shuttel. Sinds de start in 2014 zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van mobiliteitskaarten- en oplossingen in Nederland. Met een team van bijan 30 enthousiaste collega's bieden we dagelijks meer dan 150.000 gebruikers (medewerkers van bedrijven) de flexibiliteit, keuzevrijheid en het gemak bij het kiezen van de meest voordelige, snelle en/of groene vorm van mobiliteit 🚗 🚲 🚃 🚋 🚄 🚙 🚌. We ontzorgen organisaties dus volledig op het gebied van mobiliteit: met één mobiliteitskaart/app toegang tot alle vormen van vervoer. Inclusief bijkomende diensten als reiskosten- en thuiswerkvergoedingen. Zonder de administratieve rompslomp. Kortom: al het vervoer bij de hand en alle kosten in de hand.

Shuttel is een joint venture van Pon en VWFS. Dat maakt onze wereld uniek: werken bij een scale-up, maar versterkt vanuit twee daadkrachtige aandeelhouders.

Lijkt dit je wat?
We zien dan graag je motivatiebrief en CV tegemoet. Die kun je mailen naar wesley@shuttel.nl. Je kunt Wesley ook bereiken voor vragen over de vacature via 06-10 94 88 89.

Bekijk alle vacatures
In onze wereld is er altijd plek voor jou. Mobiliteitsconsultants, IT-developers, binnendienstmedewerkers, stagiair(e)s, projectmanagers, accountmanagers en financespecialisten: iedereen met passie is bij ons welkom! Bekijk alle vacatures.