CO2-rapportage

Thuiswerk- en reiskostenvergoedingen 2023

Prijzen voor brandstof en energie zijn de laatste tijd enorm gestegen. Medewerkers hebben te maken met hogere kosten om te reizen of thuis te werken, waardoor ze in de knel komen met hun huidige vergoedingen. De overheid heeft daarom de belastingvrije reiskostenvergoeding verhoogd naar €0,21 per kilometer en de thuiswerkvergoeding naar €2,15 per thuiswerkdag.

Lees over alle veranderingen
Reiskostenvergoeding 2023

Whitepaper: fiscale regels 2023

Werknemers zijn aanzienlijk meer geld kwijt woon-werkreizen en thuiswerken, waardoor je per 2023 een passendere onbelaste vergoeding kan geven. Hybride werken is immers niet meer uit ons (werk)leven weg te denken, maar welke reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding geef je? Wat mag je fiscaal? En hoe verminder je de administratieve last die dit met zich meebrengt? Het antwoord op deze vragen lees je in dit whitepaper.

Download gratis whitepaper
reiskostenvergoeding

Sturen op mobiliteitsgedrag

Naast het verhogen van de onbelaste reiskostenvergoeding zijn er nog tal van andere mogelijkheden om medewerkers tegemoet te komen. Veel grootzakelijke werkgevers stimuleren medewerkers om een alternatief vervoersmiddel te kiezen. Zo ontvangen medewerkers een hogere reiskostenvergoeding wanneer zij kiezen om met de trein, fiets of deelvervoer naar het kantoor te komen. Lees hoe je in zes stappen (duurzaam) mobiliteitsgedrag stimuleert.

Hoe stuur je reisgedrag?

Het antwoord van Shuttel

Het is hoog tijd om de mobiliteit van morgen schoner, duurzamer en vooral slimmer vorm te geven. Wij bieden intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken en spelen daarbij nadrukkelijk in op veranderende mobiliteitsbehoeften. Zo maakt Shuttel het verschil voor grootzakelijke organisaties die sturen op duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kosten én vitaliteit.

Ontdek de mogelijkheden van Shuttel

Alle voordelen op een rij

  • Reiskostenvergoeding goed geregeld
  • Stimuleer thuiswerken
  • Totaaloplossing voor grootzakelijke mobiliteit
  • Zet in op duurzaamheid
  • Voorkom administratieve rompslomp
  • Voldoe aan CO2-rapportageplicht vanaf 2023
  • Verhoog de tevredenheid van medewerkers
  • Geef flexibel invulling aan jullie mobiliteitsbeleid
Alle voordelen van Shuttel

Van start met Shuttel