Service & contact

Hier vind je informatie over Shuttel. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden of heb je een andere vraag? Neem dan via onderstaande contactgegevens contact op met Shuttel en wij helpen je graag verder.

Heeft u vragen?

Hieronder kun je het onderwerp aanklikken waar je graag meer over wilt weten. Vergeet niet om het geluid aan te zetten!

Algemeen

Met Shuttel kan de zakelijke reiziger gebruik maken van verschillende vervoersvormen en aanverwante diensten zoals parkeren, tanken en ritregistratie. De werkgever ontvangt daarvoor maar 1 factuur. Indien wenselijk kan Shuttel het volledige mobiliteitsdossier beheren. Shuttel is gevestigd in Amersfoort.

Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. Maar dat levert ook gedoe op. Daarom is er Shuttel. Een unieke, flexibele alles-in-één-kaart die feilloos alle transacties online bijhoudt. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Want je hebt als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn. Van de ZZP'er tot de grote corporatie organisatie biedt Shuttel een oplossing.

OV, tanken, electrisch laden, parkeren, OV-fiets, Greenwheels, taxi en poolauto's. Dit alles is nu al mogelijk en Shuttel is constant bezig om te kijken met welke interessante modaliteiten dit uitgebreid kan worden. Zie voor de uitgebreide informatie over de mogelijkheden "Ontdek Shuttel" op deze site.

Ben je ZZP'er dan kun je eenvoudig via "Start met Shuttel" je Shuttel kaart aanvragen. In andere gevallen het verzoek om contact met ons op te nemen via 033-303 4600 of via advies@shuttel.nl en dan informeren we je graag over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Je kunt ons bereiken via advies@shuttel.nl en via het telefoonnummer 033 - 303 4600. Ben je een medewerker van de de Rijksoverheid dan kun je contact opnemen via rijksoverheid@shuttel.nl en via het telefoonnummer 088 - 934 3460

Shuttel kaart

Voor alle informatie omtrent het gebruik van Shuttel het advies om deze pagina met de laptop/pc te bezoeken en iets hoger op deze pagina de film te bekijken waarin het praktische gedeelte van Shuttel wordt uitgelegd. Tevens kun je als Shuttel gebruiker binnen je persoonlijke Shuttel portal de FAQ over het gebruik raadplegen.

Stel een vraag