Shuttel-laadpaaloplossing-laaddruppel

Laaddruppel

Naast de mobiliteitskaart biedt Shuttel ook een laaddruppel die ideaal is voor zakelijk gebruik. Met onze Shuttel laaddruppel wordt het aantrekkelijk als zakelijk rijder om elektrisch te rijden. Laad zorgeloos onderweg of aan huis je auto vol, daarnaast heb je altijd inzicht in je laadsessies.

Ontdek onze laaddruppel
 • Ruim 300.000 laadpunten in Nederland en Europa

  Met de Shuttel laaddruppel laad je eenvoudig en snel bij publieke laadpalen en snellaadstations.

 • Voorfinanciering, facturatie en verrekenen

  Bij Shuttel zorgen we ervoor dat je alle transacties ontvangt op één vereenvoudigde factuur.

 • Verplichte CO2-rapportage

  Verplicht jaarlijks rapporteren van zakelijke kilometers en woon-werk verkeer van alle medewerkers

Voordelen van de Shuttel laaddruppel

Naast de aanzienlijke duurzaamheidsvoordelen biedt elektrisch rijden met de laaddruppel van Shuttel ook diverse andere voordelen. Naast het kunnen onderbrengen van alle zakelijke mobiliteit geeft Shuttel je ook overal en altijd inzicht in je verbruik en kosten. Zo kun je maandelijks makkelijk zien wat je verbruikt hebt en hoeveel er verrekend dient te worden. Maandelijks ontvang je één vereenvoudigde factuur. Tot slot biedt Shuttel de mogelijkheid om al je publieke laadsessies voor te financieren.

Waar kan ik elektrisch laden?

Shuttel-laadoplossingen-laaddruppel-01

Jouw exclusieve laadpunt aan huis

Met de Shuttel laaddruppel laad je eenvoudig en snel op bij jou thuis op de oprit. Nooit meer de stress van het vinden van een laadpaal onderweg met je exclusieve laadpunt voor jouw elektrische auto. Wil je jouw zorgeloze rit thuis starten met een laadpaal aan huis? We ontzorgen je ook met het plaatsen van een thuislaadpaal.

Onderweg zorgeloos laden

Shuttel-openbare-laadpunten-overzicht

Met de Shuttel laaddruppel kun je ook laden bij een van de 300.000 openbare laadpunten in Nederland en Europa. En ons bereik is groeiende. Kortom, onderweg ben je verzekerd van het vinden van een laadpunt die past in jouw route. Heb je ook de Shuttel-App? Hierin vind je ook een overzicht van laadpunten bij jou in de buurt.

Elektrisch rijden in Europa

Onbelaste kilometervergoeding stijgt naar € 0,23 in 2024 | Shuttel | Dé mobiliteitskaart voor werkend Nederland

Ook in Europa kun je de Shuttel laaddruppel gebruiken om je elektrische of hybride voertuig op te laden. Plan voordat je vertrekt jouw route met stops om te laden uit met ons laadpunten overzicht.

Alle voordelen op een rij

 • Altijd en overal inzicht in je laadsessies, verbruik en kosten in één handig overzicht.
 • Géén starttarief – alleen vaste kosten per laadsessie.
 • Mogelijkheid om al je laadsessies bij de ruim 300.000 openbare laadpunten voor te financieren.
 • De optie om al jouw vormen van zakelijke mobiliteit samen onder te brengen.
 • Je ontvangt maandelijks maar één factuur met daarop een totaalsom van alle laadkosten van die maand.

Alles over de Shuttel laaddruppel

Laden-overzichten_laadkosten-overzicht-01

Bij Shuttel betaal je voor de laaddruppel op basis van een maandelijkse abonnementsvorm €2,99,- exclusief BTW, of €1,99,- exclusief BTW in combinatie met een laadpaal. Daarnaast betaal je geen starttarief. Voor een geladen kWh betaal je aan de laadpaal het normale tarief plus een opslag tussen de € 0,01 en € 0,03.

Sommige laadpunten hanteren een starttarief of een aanvullend tarief per minuut of per uur. Bij Shuttel betaal je als klant geen starttarief voor het starten van een laadsessie. Met onze laaddruppel betaal je alleen een opslag tussen de € 0,01 en € 0,03. Zo ben je verzekerd van geen onverwachte extra kosten per laadsessie. Hierdoor kan je zo vaak laden als je wil, zonder extra kosten te betalen voor het starten van een laadsessie.

Bij Shuttel staat de klant centraal — dat geldt ook voor jou. Je kunt met vragen eerst terecht op onze laden support pagina. Staat jouw vraag hier niet bij? Dan kun je contact opnemen met ons toegewijde klantenservice team.

Wil je meer weten over de laaddruppel van Shuttel?