Overzicht

Shuttel behaalt wederom ISO 27001 certificaat

Artikel 7 november 2022 Leesduur: 0 - 1 minuten

Shuttel is wederom door het onafhankelijke audit- en certificatiebureau Brand Compliance gecerfiticeerd voor het ISO-27001 Certificaat. Deze certificering bevestigt dat Shuttel haar processen rondom informatiebeveiliging op de juiste manier heeft ingericht en beheerst. Shuttel voldoet hierdoor aan de belangrijkste internationale kwaliteitsnormen rondom bedrijfsvoering en informatiebeveiligingsmanagement.

Cultuur van informatiebeveiliging
De certificering laat zien dat Shuttel haar klant- en werknemers informatie effectief beschermt en alle risico’s op het gebied van informatiebeveiliging worden gedocumenteerd en risicoblootstelling tot een absoluut minimum worden beperkt. Shuttel stimuleert een cultuur van informatiebeveiliging, die naadloos aansluit op haar visie op vertrouwelijkheid, integriteit en beveiliging.

Informatiebeveiliging als randvoorwaarde voor kwaliteit
“Informatiebeveiliging is voor ons een randvoorwaarde voor het bieden van kwaliteit”, stelt Ron de Kroon, Operations en Business Development Manager van Shuttel. Informatiebeveiliging is doorslaggevend in succesvolle bedrijfsvoering. Risico’s van inadequate informatiebeveiliging zijn immers groot. Waar staan je gegevens? Wie kan erbij? Wat gebeurt er als een lek of hack wordt geconstateerd? Het is belangrijk dat we als mobiliteitsaanbieder een helder en daadkrachtig beleid hebben rondom deze zaken.

Wesley van Dijken, Directeur Shuttel: “De dienstverlening van Shuttel kenmerkte zich altijd al door een sterke focus op de juiste beveiliging, waarin het beheersen van risico’s en duidelijke communicatie een grote rol spelen. Met het behalen van de ISO-certificering is dit formeel vastgesteld. Dit is in lijn met onze ambitie om voorloper te zijn op het gebied van zakelijke mobiliteit.”

Het ISO 27001-certificaat is uitgegeven door Brand Compliance, een Europese Conformiteit beoordelende instelling die internationaal erkend wordt om haar expertise en heldere, persoonlijke aanpak.

iso27001-klein.jpg


Bekijk hier het certificaat