Overzicht

Shuttel breidt aanbod uit met Euromobil

Artikel 11 augustus 2020 Leesduur: 0 - 1 minuten

Nieuwe samenwerking: EuroMobil en Shuttel!

Shuttel en Euromobil slaan de handen ineen om in deze bijzondere tijd, iedereen van passend vervoer te voorzien. Nu reizen met het openbaar vervoer geen vanzelfsprekendheid is, is het goed om te weten dat er uitstekende alternatieven zijn.

Wat is Euromobil?

Euromobil is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA en biedt in samenwerking met Shuttel nu haar vloot van ruim 11.000 auto’s aan, waarmee medewerkers veilig hun reisverkeer kunnen invullen.

Hoe kunnen medewerkers gebruik maken van Euromobil?

Afhankelijk van de afspraken met de werkgever, kan werkgever en/of werknemer bij Shuttel een aanvraag indienen voor inzet van een huurauto. De aanvraag zal door Shuttel bij Euromobil worden geplaatst, waarna Euromobil in rechtstreekse afstemming met de uiteindelijke huurder zal zorgdragen voor levering en ophalen van de auto. De kosten voor de inzet van de huurauto zullen aan de medewerker in de vorm van een reguliere transactie worden voorgelegd. Afhankelijk van de classificatie rekenen we deze rechtstreeks met werknemer af, of voegen we de kosten samen op de maandelijkse factuur.

Vragen?

Mocht dit aanbod van pas komen, dan horen wij dat graag. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling met je medewerkers en de facturatie, zoals je van ons gewend bent. Wanneer je al gebruikmaakt van de diensten van Shuttel, kun je contact opnemen met je accountmanager. Als je met Shuttel wil starten, neem dan contact op met onze klantenservice (advies@shuttel.nl of 033 - 303 4600) voor de mogelijkheden en voorwaarden.