Overzicht

Coronamaatregelen Shuttel

Artikel 19 maart 2020 Leesduur: 0 - 1 minuten

Donderdag 19 maart 2020


De komende weken zullen voor veel mensen anders verlopen dan normaal. Ook wij hebben een aantal maatregelen genomen om veilig door te kunnen werken. Via deze pagina informeren we je daarover en leggen we graag uit hoe we je de komende tijd ‘gewoon’ van dienst gaan zijn.


Geïmproviseerde thuiskantoren

Wij volgen de RIVM-richtlijnen. Dat betekent dat ons hele team de komende weken vanuit zijn eigen geïmproviseerde thuiskantoor werkt. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor een aantal zaken.


Afspraken

Allereerst kunnen gemaakte afspraken niet in persoon doorgaan, maar wel per telefoon of via een video-call. Mocht je een afspraak hebben of willen maken, bel of mail gerust om met je contactpersoon af te stemmen hoe de afspraak het beste ingevuld kan worden.


Uitlevering van Shuttel kaarten

Vooropgesteld: we versturen nog steeds Shuttel kaarten en PostNL bezorgt vooralsnog ook alle pakketten en brieven, dus je kunt een (nieuwe) kaartaanvraag gewoon doen. Het virus kan niet worden overgedragen per post of pakketten.


Updates van partners

We werken niet alleen, maar hebben verschillende partners die elk hun eigen maatregelen nemen. Als gevolg van de huidige maatregelen hebben veel vervoerders de dienstregeling gewijzigd. Houd hiervoor de actuele reisinformatie en dienstregelingen op de websites van de vervoerders in de gaten. Via onderstaande links vind je meer informatie over hoe de dienstverlening van onze partners er de komende tijd uitziet.

NS

Greenwheels


De dienstverlening van de overige partners voor tanken, elektrisch laden, parkeren en taxi blijft ongewijzigd. Voor alle partners geldt dat de bereikbaarheid hetzelfde blijft.


Tot slot

We houden je via deze pagina op de hoogte van eventuele veranderingen. Mocht je toch vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

En het belangrijkste: we wensen jou en de jouwen veel sterkte in deze onwerkelijke tijden.

Vriendelijke groet,

Het Shuttel-team